Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ciuchy na wymianę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-02, 18:52   #1
Dorixx
Zadomowienie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

kurtka zimowa i inne +kosmetyki

Mam na wymianę:

-katana greenpoint rozm 38 (ale dobrze sie rozciąga i na 40 też pasuje) stan bdb-, mało noszona

-świetna kurtka zimowa boomx ex z fajnym kapturem, bardzo cieplutka , typowo zimowa, świetnie leży,bardzo dobra jakość ( kieszonka do zszycia wewnątrz, mały dodatkowy szew pod pachą-ale to od nowości tak było-w ogóle nie widać) i wada z powodu której ją oddaję-jest z prawdziwego puchu i ten czasem wyłazi wewnątrz przez podszewkę a ja tego porostu nie znoszę. rozmiar ok 38 ale na 36 też pasuje. naprawde fantastyczna-polecam NIEAKTUALNE

-golfik greenpoint w prążki ,rozm 38 , kolor zgnita zielen, na zdjęciu wyszedł dziwny kolor. stan bdb NIEAKTUALNE

-spodenki 7/8 RAMPAGE rozmiar (7) pomiędzy 36a38, kolor kremowy -na zdjęciu kolory przekłamane,śliczne spodnie ale sie w nie nie mieszczę mają wszyty pasek-biodrówki.stan bdb- mało noszone
NIEAKTUALNE
-mam jeszcze na wymiane JOICO GEL volissima 1litr (zwiększający objętość)użyty kila razy więc żaden to ubytek z tak wieliej butli.

-miniaturkę pudru clinique-jasny beżyk NIEAKTUALNE

-kosmetyk do stylingu włosów OSIS+ magic anti-frizz serum , zostało więcej jak 3/4 NIEAKTUALNE

chętnie wymienię się na końcówki zapachów-zielone herbaty-cerruti 1881,miedziane błyszczyki, ubranka w odcieniach czekolady rozm 40 . ubranka na chłopca w rozm 116-122.

Edytowane przez Dorixx
Czas edycji: 2007-03-04 o 16:44
Dorixx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując