2005-10-02, 18:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prostytucja
Jestem zdania, że prostytucja powinna być zalegalizowana, a panienki i ich Alfy Agencje Artystyczne, które je zatrudniają powinny płacić podetek, równo wszystkie!
Państwo wiele traci w ten sposób, ale skoro politycy nie myślą, to jest jak widać na załączonym obrazku.
Kolejna sprawa, to taka, że prostutycją nie tylko trudnią się Ukrainki, czy niedouczone Polki, ale i studentki, które znalazły taki swój sposób na życie, na zarabianie. MIędzy zajęciami na uczelni robią... Hmm co one robią? Nie będę poddawać w wątpliwość takiego sposóbu na życie, bo on jest jasny, że tak na dłuższą metę się nie da żyć normalnie.
Kolejna kwestia to taka, że córami Koryntu zostają także żony, a mężowie to dzielnie akceptują. Często te żony mają dzieci. Tego to już w ogóle nie będę komentowac.
Oczywiście nie twierdzę, nie piszę, że są to jakieś reguły. BO w tym najstarszym zawodzie świta reguł nie ma. Oficjalnie. 
Ile zarabiają, zupełnie nie wiem i w sumie nie bardzo chcę wiedzieć. BO prawdę mówiąc zarabiają je, a nie kradną, a że PL nie może się zmobilizować i przełamać swojej obłudy i nie chcę zalegalizować prostytucji jako profesji, to już jest sprawa państwa, które tylko na tym traci. Po prostu niektórzy korzystają z tej "furtki", tworząc swój Salon Uciechy.
Ale napiszę jedno, jeśli wstąpiły do salonu uciechy samowolnie, dobrowolnie i są świadome tego co robią, czują się dobrze w wykonywanym zawodzie - mają powołanie, że tak to ujmę, to niech to dalej robią. W końcu to najstarszy zawód świata, obok złodzieja i jak widać zapotrzebowanie stale rośnie.
|