2017-10-13, 22:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy studia powinny być płatne?
Cytat:
Napisane przez Pani_Mada
za dużo Chirurgów? 
tak na marginesie, nie nawiązując do niczyjej konkretnej wypowiedzi, wydaje mi się, że niektórzy ludzie, po naoglądaniu się amerykańskich seriali, mają dziwną wizję o tym jak powinna wyglądać służba zdrowia
|
Jeden sezon ledwie. Bez obrazy dla fanów, po prostu życiowe problemy postaci w serialach mnie nie interesują, a tam ta medycyna to tak była w tle.
Ja tam się naoglądałam filmów hamerykańskich i chciałam zostać prawnikiem. A potem się okazało, że nie każda sprawa jest o morderstwo i super ciekawa i w ogóle. 
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------
Cytat:
Napisane przez Parabelka
Stażysta to rezydent . I nie przy każdej operacji będą wisieć, i nie dyżurują non stop przez cały miesiąc , żeby zawsze być pod ręką . I są na oddziałach tylko na jakiś czas .
Zapisz
|
Przecież wiem. Taki żarcik noooo. Sama byłam w podobnej sytuacji (w stylu profesor śpi, ty spisuj wyniki ze spektrofotometru co godzinę całą noc), mój chłopak pierwszy tydzień praktyk mył szkło. No takie życie początkującego.
|
|