Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy studia powinny być płatne?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-13, 22:39   #86
Limonka2738
Zakorzenienie

Dot.: Czy studia powinny być płatne?

Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
za dużo Chirurgów?

tak na marginesie, nie nawiązując do niczyjej konkretnej wypowiedzi, wydaje mi się, że niektórzy ludzie, po naoglądaniu się amerykańskich seriali, mają dziwną wizję o tym jak powinna wyglądać służba zdrowia
Jeden sezon ledwie. Bez obrazy dla fanów, po prostu życiowe problemy postaci w serialach mnie nie interesują, a tam ta medycyna to tak była w tle.

Ja tam się naoglądałam filmów hamerykańskich i chciałam zostać prawnikiem. A potem się okazało, że nie każda sprawa jest o morderstwo i super ciekawa i w ogóle.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Stażysta to rezydent . I nie przy każdej operacji będą wisieć, i nie dyżurują non stop przez cały miesiąc , żeby zawsze być pod ręką . I są na oddziałach tylko na jakiś czas .
Zapisz
Przecież wiem. Taki żarcik noooo. Sama byłam w podobnej sytuacji (w stylu profesor śpi, ty spisuj wyniki ze spektrofotometru co godzinę całą noc), mój chłopak pierwszy tydzień praktyk mył szkło. No takie życie początkującego.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując