Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-06, 18:12   #812
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ooo a w jakim miescie bedziecie??
W Hurghadzie. Było jeszcze inne do wyboru, ale facet stwierdził, że jak na pierwszy raz to lepiej to . Swoją drogą bardzo w porządku (znaczy facet). Hotel mamy pokrywający się z ofertą Triady, cena w sam raz. Ale oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie poleciała do Triady... Kobieta podała nam tylko ceny, oczywiście jedynie droższe hotele, żadnych szczegółów i wylot z Łodzi . Niech się gryźnie.

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
No to witam w klubie tż-tów odchudzających się. Mój tż ma atletyczną budowe ciała,ale jak gdybyście go zobaczyły na zdjeciach z początków jak był w UK,chudy jak szkapa,policzki zapadnięte.A teraz jak dla mnie wygląda super-męsko.Uwielbiam jego fałdki,on nawet lubi jak mu te fałdki głaszcze. Mrr,a jak jeszcze jak ma kilkudniowy zarost to miodzio poprostu.

Super masz z tym Egiptem. Poróbcie mnóstwo fot.
Mój na szczęście nigdy nie był chudy (bym się załamała do reszty), ale też nigdy nie miał za dużo tłuszczu . Ma takie piękne ciało, a tak wydziwia

Hehe, porobimy tyle fot, że aż strach . Wezmę od mamy profesjonalną kartę pamięci (bo pewnie aparatu swojego mi nie da) więc aż strach się bać
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora