Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-15, 13:22   #4114
motylek825
Zakorzenienie

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Dzień dobry byliśmy wczoraj na botoksie i gdybym wcześniej nie oglądała zwiastunu, byłabym miłe zaskoczona. Nie wiem skąd ta zła opinia na temat tego filmu bo był na prawdę dobry ale wiecie nie urwał daje dobre 7/10 a jeśli chodzi o jakieś obrzydliwe sceny wcale nic takiego nie było. Byłam mega najedzona przed seansem bo poszliśmy na kolacje do restauracji typu jesz ile chcesz
Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość

Kupiłam dziś perfumy na ślub. Pięknie pachną Giorgio Armani Because it's you :
Kupiłam dwa miesiące temu i tez to mój ślubny zapach TZ ma odpowiednik ale zeszli z ceny bo 100 ml na początku kosztowało 700zl w douglasie jak sprawdzałam w lipcu

IMG_1508069984.653763.jpg

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Odezwał się do mnie jak gdyby nigdy nic koleś który 3 lata temu potraktowal mnie jak nie powiem co i myslal ze do niego przyjade

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ale typek

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
W Kanadzie to i ja mam znajomych. We Włoszech też by się znaleźli, nie wspominając już o Anglii. A mąż ma jakiegoś wujka w Australii
Szkoda, że nie w Nowej Zelandii bo już by mnie tu nie było

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tez mam rodzine na całym świecie a niedawno jakiś wujek artysta z Austrii odnalazł mnie ma fejsie i chwile pisaliśmy, że z pewnością zorganizujemy rodzinne spotkanie kiedyś nie taka daleka rodzina bo to najbliższy kuzyn mojego taty

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora