Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skarpety w sandałach w kolejkę się pchają - Janusz z Grażyną do dyskusji zapraszają (
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-18, 07:18   #4554
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Skarpety w sandałach w kolejkę się pchają - Janusz z Grażyną do dyskusji zapras

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7806212 1]Pozwól, że zrobię to za nią
Dziewczyno, z Tobą jest i tak nieźle, że ogarniasz, że pojutrze upływa termin Moi klienci lekarze od razu płacą podatek z odsetkami średnio miesiąc, dwa, trzy (!) po terminie [/QUOTE]
Mój mąż tak ma [emoji35] ja to przy nim jestem ideał zdyscyplinowania [emoji2]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem dlaczego to jest takie trudne. Zakłada się teczkę pod tytułem „księgowa”, ładuje się tam wszystkie papierki od razu po otrzymaniu. Na początku miesiąca idzie się z teczką do księgowej i z głowy.
No jest trudne... Faktury z mężem mamy wszędzie, kuchni, swoich autach, pracy, ostatnio znalazłam jedna w schowku ze sciereczkami, oczywiście przeterminowana 2 miesiące. A rozliczanie benzyny? Dramat. Teczki mieliśmy to się zgubily. Ja nie wiem dlaczego tak się dzieje.
Moja koleżanka po dyżurze zgubiła kiedyś dzieci.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora