Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zachęcam do plotek w długie, jesienne wieczory :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-18, 12:26   #35
Dzikun
Zakorzenienie

Dot.: Zachęcam do plotek w długie, jesienne wieczory :)

Cytat:
Napisane przez flowerme Pokaż wiadomość
Ja też tylko kupne

Kilka lat temu mój brat robił winko, wyszło rzeczywiście pyszne ale teraz już nie ma za bardzo czasu i miejsca na taką zabawę.

Ojciec tż też robi nalewki, i gdyby tylko nam to smakowało to pewnie ciągle by nas tym raczył, ale szczerze mówiąc to co on robi dobrą nalewką owocową do popijania bym tego nie nazwała, w większości spiryt czuć I pije się kieliszek na raz, bo smakować tego nie da rady
Moja mama robi pyszne nalewki z malin albo z wiśni. Takie prawdziwe, gdzie nie czuć spirytusu ale grzeją w rurę hahah

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez flowerme Pokaż wiadomość
Co kupiłaś?

Dziś znów piękna pogoda, cały dzień na balkonie siedzę
Wydałam 300 zł ale mam kurtkę na zimę z metką, dwie pary jeansów też z metką, kilka grubych swetrów ponieważ mam bardzo zimno w biurze zimą. I jeszcze kilka bluzek. Tylko że ja rzadko kupuję ciuchy i to w sumie moja pierwsza wycieczka do lumpeksu od paru lat i nawet udana. Jak widzę ceny w sklepach gdzie za sweterek 100 zł to mi się odechciewa

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora