Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-22, 09:06   #4886
Eunice9
Zakorzenienie

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Tak wogole to jutro mam ostatni dzień pracy i od poniedziałku będę na L4 i jakoś mi smutno ciesze sie ze odpoczne i bede miala czas na ksiazki i seriale ale jakos tam mi dziwnie pewnie dlatego że moje jedyne L4 od 18-stki było na 3 dni
Ojj, to zdecydowanie zasługujesz na odpoczynek A jak się czujesz?

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Po prostu mi się nie podoba. Dom przy dużym garażu traci swój urok wg mnie, zwłaszcza do małego domu
Co to za gównoburza o garaże?
Ja w sumie nigdy o tym nie myślałam, garaż połączony z domem to dla mnie w amerykańskich filmach Nie znam nikogo kto tak ma, moi rodzice mają zamiast garażu "blaszak" na podwórku gdzie ledwo mieści się jedno auto. A ja raczej nigdy nie będę się budować, mieszkanie mnie zadowoli Przynajmniej póki co tak mi się wydaje.

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78161101]Jako prawdziwy informatyk powiem Ci tak - włącz je i potem wyłącz, jest szansa że zadziała
[/QUOTE]
Niby głupia rada, a w dużym procencie przypadków działa

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Wiecie co zaobserwowałam? Że @ zawsze przychodzi równo dwa tygodnie po owulacji nie śpię bo mnie ból brzucha obudził
Zawsze tak jest Tzn. najczęściej, owu powinna być 13-15 dni przed @. Więc jak najbardziej prawidłowo i nic w tym dziwnego

Dzień dobry

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
ja mówiłam tylko o tej drugiej fazie, że @ po owu powinna być 2 tygodnie i to prawidłowe działanie, znaczy ze druga faza cyklu ma prawidłową długość, pierwsza faza tak jak mówisz,może być 2-3 tygodnie po @ ale zdarzają się wyjątki dłuższych cykli gdzie też wszystko śmiga mimo to, przynajmniej tak mi mówili lekarza ale już nic nie mówię
No dokładnie tak jest Prawidłowe cykle powinny mieć te powiedzmy 21-35 dni i owu zawsze 2 tygodnie +/- 1 dzień przed @. Z tego wniosek że zależnie od cyklu, owu moze być zarówno 2 tygodnie, tydzień, 3 tygodnie itp przed @
Do czegoś mi się przydało milion przedmiotów z rozrodu zwierząt na studiach