2017-10-22, 09:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892
Tak wogole to jutro mam ostatni dzień pracy i od poniedziałku będę na L4 i jakoś mi smutno  ciesze sie ze odpoczne i bede miala czas na ksiazki i seriale ale jakos tam mi dziwnie  pewnie dlatego że moje jedyne L4 od 18-stki było na 3 dni 
|
Ojj, to zdecydowanie zasługujesz na odpoczynek A jak się czujesz?
Cytat:
Napisane przez nivea91
Po prostu mi się nie podoba. Dom przy dużym garażu traci swój urok wg mnie, zwłaszcza do małego domu
|
Co to za gównoburza o garaże? 
Ja w sumie nigdy o tym nie myślałam, garaż połączony z domem to dla mnie w amerykańskich filmach Nie znam nikogo kto tak ma, moi rodzice mają zamiast garażu "blaszak" na podwórku gdzie ledwo mieści się jedno auto. A ja raczej nigdy nie będę się budować, mieszkanie mnie zadowoli Przynajmniej póki co tak mi się wydaje.
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78161101]Jako prawdziwy informatyk powiem Ci tak - włącz je i potem wyłącz, jest szansa że zadziała 
[/QUOTE]
Niby głupia rada, a w dużym procencie przypadków działa 
Cytat:
Napisane przez motylek825
Wiecie co zaobserwowałam? Że @ zawsze przychodzi równo dwa tygodnie po owulacji  nie śpię bo mnie ból brzucha obudził 
|
Zawsze tak jest Tzn. najczęściej, owu powinna być 13-15 dni przed @. Więc jak najbardziej prawidłowo i nic w tym dziwnego 
Dzień dobry 
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
ja mówiłam tylko o tej drugiej fazie, że @ po owu powinna być 2 tygodnie i to prawidłowe działanie, znaczy ze druga faza cyklu ma prawidłową długość, pierwsza faza tak jak mówisz,może być 2-3 tygodnie po @ ale zdarzają się wyjątki dłuższych cykli gdzie też wszystko śmiga mimo to, przynajmniej tak mi mówili lekarza ale już nic nie mówię 
|
No dokładnie tak jest Prawidłowe cykle powinny mieć te powiedzmy 21-35 dni i owu zawsze 2 tygodnie +/- 1 dzień przed @. Z tego wniosek że zależnie od cyklu, owu moze być zarówno 2 tygodnie, tydzień, 3 tygodnie itp przed @ 
Do czegoś mi się przydało milion przedmiotów z rozrodu zwierząt na studiach
|