Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-08, 23:26   #2693
Dau
Rozeznanie

Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część IV.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Dau bez obrazy, ale widać,że tylko zdjęcia oglądałaśNevada kilka razy się "tłumaczyła"...Uważam zresztą,że niepotrzebnie,bo to tylko jej sprawa ile kosmetyków ma i ile na nie wydała. Poza tym takie komentarze sprawiają,że później wiele dziewczyn przestaje pokazywać swoje zbiory z uwagi na to,że nie chcą czytać takich uwag.
Przeczytaj choć kilka postów Nevady zaraz po tych zdjęciach a znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania
wlasnie napisalam, (upomniana), prywatna wiadomosc do agabil w tej sprawie.
w celu sprostowania_ nie bylo moim zamiarem obrazac nevade, bo niby z jakiej racji? czy ona cos mi zawinila? nie! nie jest tez moim zamiarem krytykowanie nevady, wiekszosc z nas jest dorosla, wiec sama decyduje na co przeznacza srodki. po drugie ja osobiscie sama przeznaczam niebanalne sumy na zakup kosmetykow, ale jak wspomnialam nie gromadze ich, tylko je najczesciej rozdaje wiec mysle, ze w tego typu sytuacji, krytykowanie nevady byloby hipokryzja. i owszem jak najbardziej przeczytalam wypowiedzi newady i nie uwazam, ze musi sie ona przed nami tlumaczyc ("wolnoc tomku w swoim domku"). make the long story short: po prostu tak jak was wszystkie rozbawila mnie ta kolekcja- to takie bardzo kobiece, wszystko chcemy miec, w dziesieciu wydaniach. a moj komentarz, byl ironiczny
Dau jest offline Zgłoś do moderatora