2008-06-09, 09:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Cytat:
Napisane przez Yen7
Oj Dziewczynki jak ja juz mam dosyć tego prawa jazdy, chcę je poprostu mieć w torebce a nie ganiać za nim i wydawać kolejne pieniądze na jazdy, egzaminy etc.
|
Yen, Kochana, mnie też aż skręcało, jak myślałam o kolejnych jazdach, kasie i w ogóle. Najgorsze było, jak oglądałam sobie samochody itp. i tak strasznie chciałam zdać i myśleć już o samochodzie, a nie o prawie jazdy. A jak patrzyłam, na moją kartę jazd "dodatków", to mi się gorzej robiło. Pamiętam, że na sam koniec w pt zabrał ją mój instruktor, a ja powiedziałam, że nie chcę jej już więcej widzieć. I udało się . Tobie też sie uda!
A teraz z innej beczki. Jestem wściekła, bo wyszły chocki-klocki z moim ezgam z Niemca i nie mogę iść, a kasa już zapłacona. Będę się bujać z uniwerkiem teraz o oddanie! Szlag mnie trafia!
I jeszcze mam pytanie. Dziewczyny, jak sprawdzałyście, czy postępowanie się zaczęło, wyświetlał Wam sie komunikat o niezgodnym certyfikacie strony? Bo mi tak i trochę się martwię. W końcu wpisuję tam swoje dane i pesel. Ale może to ma tak być?
|
|
|