Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fotografowie szukający osób do współpracy (modelek, wizażystek itp.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-09, 17:21   #4
Sociu
Przyczajenie

Lightbulb Fotograf szuka wizażystki/stylistki

Fotograf poszukuje wizażystki/stylistki z Warszawy lub okolic, która chciałaby powiększyć/stworzyć swoje portfolio.

Współpraca na zasadzie wynagrodzenia ustalanego każdorazowo w formie ryczałtu za daną sesję oraz udziału w kosztach kosmetyków plus zdjęcia z sesji na płycie CD. W grę wchodzi również ewentualny transport na miejsce sesji. Zdjęcia będzie można wykorzystać w swoim portfolio (ew. na www) z podaniem nazwiska autora i imienia modelki.

Od kilku lat amatorsko zajmuję się fotografią. Pracuję przy użyciu zarówno sprzętu cyfrowego jak i analogowego. Posiadam sprzęt półprofesjonalny, dwie cyfrowe lustrzanki oraz aparat analogowy średnioformatowy (tzw. 6x6, kwadrat) wraz z szerokim zestawem obiektywów wysokiej klasy. W domu posiadam zaimprowizowane studio z oświetleniem studyjnym.

Obecnie kompletuję swoje portfolio, planuję zająć się fotografią profesjonalną. Interesują mnie głównie zdjęcia portretowe, glamour, fashion.

Moje zdjęcia można obejrzeć na www.marcin.socko.getphoto .pl . Jak dotąd nie pracowałem z wizażystką/stylistką, więc pomoc kogoś uzdolnionego będzie atutem dla zdjęć. W razie podjęcia współpracy będę otwarty na propozycje stylizacji.

Miejsce pracy: Warszawa, ew. zwrot kosztów dojazdu do miejsca sesji.

Kontakt:
socko@poczta.fm,
GG: 61439 (jeżeli nie jestem dostępny, proszę zostawić wiadomość)
Tel. 602 259 766

Pozdrawiam,
Marcin Soćko
Sociu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując