Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2018 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-26, 10:45   #2018
niud
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Sugar07 Pokaż wiadomość
No to ja tez się może trochę powymądrzam [emoji38]Jeśli będziecie kupować wózek to najlepiej z dużym koszykiem ( ja miałam mały koszyk to później reklamówki wszędzie były zawieszone) jeśli chodzi o przewijak to używałam przez pierwsze dwa tygodnie ... później najwygodniej było mi przewijać na łóżku i tak pozostało do dnia dzisiejszego a przewijak tylko był dla dekoracji i służył później jako polka na kosmetyki od małego. Oczywiście nie ma co kupować pełno paczek panpersow różnych firm bo to strata kasy. Kupcie najlepiej jedna firmę a jak będzie uczulone to wtedy inna. Ja najpierw używałam Dady bo wszyscy chętnie je polecali i nawet długo ich używałam ale skład się zmienił i młody dostał wysypki... teraz używamy tylko oryginalnych pampersow i cenowo wychodzą podobnie do dady. Oczywiście kremów do pupy/ pudrów itp miałam pełno ... z czego skończyło się na tym ze nic nie używaliśmy i nie używamy do tej pory. A jeśli chodzi o ubrania to i tak ubierałam młodego w rzeczy które najwygodniej mi się ubieralo ( najlepiej rozpinane pajace) koszulki przez głowę były dla mnie początkowo katorga [emoji23]

Ja przewijaka uzywam po dziś dzien, tego z ikei. Syn 2 lata

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
niud jest offline Zgłoś do moderatora