Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-10, 06:27   #4169
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
hmm u nas z dzieckiem na razie poczekamy, chociaz Tz ostatnio jak sie troszki napil i pokazywalam mu sesje brzuchowa kumpelki to pytal kiedy my robimy brzucha ale obiecalam szefowi ze z rok jeszcze zaczekamy bo on juz i tak palpitacji dostaje bo juz chyba z 3 dziewczyny sa zaciazone

obraczki cudo normalnie jak moje a albumy my kupilismy na allegro, takie w bordowej oprawie (skoropodobnej) tylko kiedy my je zrobimy

która to ostatnio sie jakos kiepsko czula i sprzedala mi zaraza????????? jak mozna w taki upal nabawic sie kataru i bolu gardla?????????

poszlam tez sobie dzis na solarium (podsuszyc zatoki) i chyba sobie spalilam bo cos czuje ze mnie piecze tyl
no tak, jak dobry szef to trzeba pomagać, nie można go zostawić na lodzie
Moje albumy też z allegro. Co chcecie robić w tych albumach? My mamy zamiar dać rodzicom puste a później po ślubie jak juz będą zdjęcia to się je zdjęciami uzupełni.

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Wszystko śliczne

My mamy takie albumy na podziekowania

PS Foto zapozyczone z allegro
Chyba nawet od tego samego sprzedającego te nasze albumy

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Możemy sobie podać rękę Mam takie same przemyślenia.
Buty śliczne Będę polować na podobne, ale jednak na szerszym obcasie, żeby zminimalizować ryzyko bolących stóp
Obrączki też ładne
już dawno zauważyłam, że w wielu sprawach możemy sobie ręce podawać
Buty są wygodne. Na codzień biegam na płaskim, więc też się obawiam bolących stóp. Obcas jest stabilny, myślę, że będzie ok, żeby tylko mi te moje cholerne nogi nie napuchły za dużo, bo wtedy będzie problem. W każdym razie za wczasu zamierzam sie plastrami poobklejać
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora