2008-06-10, 06:27
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Napisane przez katey
hmm u nas z dzieckiem na razie poczekamy, chociaz Tz ostatnio jak sie troszki napil i pokazywalam mu sesje brzuchowa kumpelki to pytal kiedy my robimy brzucha  ale obiecalam szefowi ze z rok jeszcze zaczekamy bo on juz i tak palpitacji dostaje bo juz chyba z 3 dziewczyny sa zaciazone
obraczki cudo  normalnie jak moje  a albumy my kupilismy na allegro, takie w bordowej oprawie (skoropodobnej) tylko kiedy my je zrobimy
która to ostatnio sie jakos kiepsko czula i sprzedala mi zaraza?????????  jak mozna w taki upal nabawic sie kataru i bolu gardla?????????
poszlam tez sobie dzis na solarium (podsuszyc zatoki  ) i chyba sobie  spalilam bo cos czuje ze mnie piecze tyl 
|
no tak, jak dobry szef to trzeba pomagać, nie można go zostawić na lodzie
Moje albumy też z allegro. Co chcecie robić w tych albumach? My mamy zamiar dać rodzicom puste a później po ślubie jak juz będą zdjęcia to się je zdjęciami uzupełni.
Cytat:
Napisane przez biedronka19876
Wszystko śliczne
My mamy takie albumy na podziekowania
PS Foto zapozyczone z allegro
|
Chyba nawet od tego samego sprzedającego te nasze albumy
Cytat:
Napisane przez asiuk
Możemy sobie podać rękę  Mam takie same przemyślenia.
Buty śliczne  Będę polować na podobne, ale jednak na szerszym obcasie, żeby zminimalizować ryzyko bolących stóp 
Obrączki też ładne
|
już dawno zauważyłam, że w wielu sprawach możemy sobie ręce podawać
Buty są wygodne. Na codzień biegam na płaskim, więc też się obawiam bolących stóp. Obcas jest stabilny, myślę, że będzie ok, żeby tylko mi te moje cholerne nogi nie napuchły za dużo, bo wtedy będzie problem. W każdym razie za wczasu zamierzam sie plastrami poobklejać
|
|
|