Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Formuła 1
Wątek: Formuła 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-10, 07:33   #2610
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Lunuś, ja jestem gorsza.
Spotykałam się z facetem trzy lata temu w okresie czerwiec-wrzesień, a ten w lipcu wziął ślub. Co więcej - do września przychodziłam do niego, a jego matka mnie kawą i ciasteczkami częstowała, gadając o tym, jaką bym była cudowną synową :/
Dowiedziałam się o wszystkim przypadkiem, a dwa miesiące później... zostałam poproszona o bycie chrzestną jego dziecka :/
Ostatnio go spotkałam [studiujemy na tym samym wydziale] i znowu dupę mi zawraca, bo rozwodzi się...
nieciekawie ...

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Życie jest ciężkie, ale po złych chwilach zawsze przychodzą te dobre. Nie jesteś naiwna, tylko masz za mało wiary w siebie. Jeżeli coś się nie udaje, pękasz i płaczesz, wiem jesteś bardzo wrażliwa, czasem muszą się polać łzy, ale uwierz w siebie i w to, że może być lepiej! Bo na pewno będzie! Powinnaś dostać porządnego kopa w tyłek, musisz się podnieść z dołka.

Masz rację, wątek tylko ma taką nazwę, a łatwo można zauważyć, że dzielimy się ze sobą wszystkim, co stało się danego dnia i tak na prawdę formuła 1 schodzi na drugi plan. A gdyby nie Lunka, to wątek straciłby zupełnie sens

troszke czuje że odstaje od tego wątku ale już cicho siedze

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Jejku, nie wiem na prawdę co napisać. Wiesz dobrze, że bardzo Cię cenimy, nie wiem co dalej bo po prostu nie mam pojęcia jak się wyrazić. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej. Uwierz w siebie, doceń siebie taka moja rada.
tak, to miłe ...

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Nat dobrze gada
Lunuś, uśmiech na buźkę i więcej pewności siebie

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
Zla jestem ze wczesniej nie moglam wejsc, ehh ;/ Ja doslownie na momento...
Cou juz sie biedny zmeczyl wiec poszedl spac, a zaraz Bożo do niego dolaczy
Jak dla mnie Gdansk oczywiscie bylby najlepszym rozwiazaniem z wiadomych powodow Ale jesli byloby tak, ze mialabym jechac np do Krakowa to wydaje mi sie, ze problmu by nie bylo I przy okazi poznalabym nowe miasto Wiec same korzysci Aczkoliwiek bede musiala uspokoic mame, ktora uwaza ze podrozowanie pociagem samej nie jest dobrym rozwiazaniem.

Oj Lunka... Bo mi sie zaraz smutno zrobi... Nie pisz tak, bo tak nie jest ja Cie na pewno nie pomijam, bo kazdego tutaj traktuje tak samo i nie jest tak, ze np jedna osoba jest dla mnie wazniejsza od drugiej. I nie placz juz ok? Bo tylko bedziesz miec oczu zapuchniete i zadnych korzysci, wiec lepiej sie usmiechnac i z pozytywnym nastawieniem Mi to czesto kumpela powtarza i nawet pomaga, bo jej tez zaczelo A zreszta jak ja mowie, ze bedzie dobrze to musi sie sprawdzic i koniec kropka! Wiem, ze moze nie najlepiej potrafie pocieszac, ale mam nadzieje, ze tak najgorzej to znow mi to nie wychodzi hm?

Ok, Bożysław idzie spoczac na swymm lozu razem ze swym Cou Ah... macie mi czego zazdroscic

Dobranooooc
nie musisz mnie pocieszać ... ale to miłe ...

yhm, wiem wczoraj troche przesadziłam ... uznajcie to za moją małą paranoje... wyżywam sie na Was że mi w życiu nie wychodzi ... ale juz nie będe, nie ma to sensu ...

a no i serce mnie boli dalej