Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-10, 08:47   #213
berbeaa
Rozeznanie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
mam klopot z mackiem
Sam wstaje, i to nie tylko w lozeczku. Staje przy meblach i wspina sie. A gdy szczesliwy jest juz u celu(czyli w pionie) upada na plecy, bo nogi sa za slabe oczywiscie jest wielki placz bo przywala glowa. Pilnuje go oczywiscie, ale on jest bardzo szybki, wystarczy, ze odwroce sie na chwilke i zaraz slysze placz ma teraz problem ze spaniem, kiedys odkladalam go poprostu do lozeczka i spal, a teraz wisi na lozeczku. Nawet w srodku nocy, budzi mnie placzem, bo wstal i nie wie co dalej dzis musialam go uspic na rekach (pierwszy raz)
Zaczynam rozwazac zakup chodzika(a bylam, bardzo przeciwna) Moze, jak sie wyszaleje na podlodze(a ma sporo miejsca), to nie bedzie wspinal sie w lozeczku? No, i nie bedzie walil glowa w podloge

dzis przerobilam 130 stron materialow do pracy mgr
takie puzzle to byłoby jakieś rozwiązanie ale musiały by być duże bo poukładane w miejscach gdzie Maciuś się wspina. nie wiem co doradzić konkretnie.

ale dajesz widzę radę pisać to super!

Cytat:
Napisane przez edytkap Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
dołączamy z Martą do III części
dobrze że wreszcie się odezwałaś już chyba z dwa weekendy Cię nie było a ja zawsze wchodziłam w sobotę lub niedzielę z nadzieją że coś skrobnęłaś!

Oli - wydoroślał, włosków mu przybyło tylko ten cudny uśmieszek został! mężnieje mi zięciunio

Pioss to jest 50-tka i dziś już nie ma śladu czerwonych krosteczek także będę stosowała

Maxio ma taki rowerek jak mojej koleżanki córka z tym że ona ma 17 miesięcy! on już umie pedałować
ale ma słowiańką urodę

Weroniczka też ma fazę że w łóżeczku w nocy wstaje z tym że na kolanka na razie i już jestem przerażona jak bedzie na nóżkach wstawała!
nocka udana bo ostatnoi jak się naje o 22 to śpi do 7:30 i jak tu jej nie chwalić?
tzn za to można ale za sposób zasypiania ma minus bo już pięknie sama usypiała w łózeczku a teraz tylko na mojej klacie wrrr oduczę ją tylko muszę przegonić męża z domy!

Murmelius obiad jak obiad kotlet, ziemniak i mizeria szału nie ma!
berbeaa jest offline Zgłoś do moderatora