2017-10-28, 17:27
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko co chciałybyśmy wiedzieć ... cz. 5
Cytat:
Napisane przez wika82
Ech, z jedynkami idziemy po weekendzie, bo nasz zaufany stomatolog byk niedostępny. Ale są szare, nie jest to zauważalne od razu ale jednak.
Sposób ze skóra jest super, zobaczę co tam nam wyjdzie, jakie niedobory.
Od kataru kaszel jest mokry czy suchy? Bo młodsze załapało teraz katar na końcówce anginy i kaszel, raczej suchy.
Starszak zdrowy, zasuwa do przedszkola, a dzisiaj w nocy 38,5. Wstał i wydaje się zdrowy, zero kataru, nic się nie dzieje. Zastanawiam się od czego ta nocna gorączka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Moja K, ma przy katarze raczej suchy kaszel, mokry- kiedy jest już bardzo dużo wydzieliny spływającej z góry lub odkrztuszanej z tchawicy czy oskrzeli.
Cytat:
Napisane przez wika82
Nie jestem z tego dumna, ale mój 15 miesięczniak inhaluje się podczas Teletubisiów.
Straszna jest ta bajka, a on jak urzeczony.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Podobno ich zachowanie jest oparte na badaniach małych dzieci- zachowanie, ruchy, wydawane dźwięki 
Cytat:
Napisane przez żurawinka
Ja polecam magnez Olimpu, b6 w pakiecie żeby była wyższa przyswajalność.
Można dzieciom robić kąpiele stóp w chlorku magnezu, 15 min w ciepłej wodzie tak ok pół szklanki ch.m. A dla dorosłych z dużymi niedoborami np. do kąpieli, ja kiedyś zastosowałam i potwierdzam - relaks niesamowity
Ważne są małe dawki dostarczane przez cały dzień niż np. trzy tabletki na raz.
|
Olimp chyba w ogóle ma dobre opinie, dużo ludzi kupuje różne preparaty tej firmy.
|
|
|