Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2017, cz. 56
Wątek: PM 2017, cz. 56
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-29, 20:47   #1036
Eunice9
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017, cz. 56

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Czy u Was też tak wieje ??? Zaraz drzewa połamie taki wiatr.
Masakra jest.

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Napisałam o osobach które stać na wybielenie no ale musiałaś dorzucić argument o braku kasy
No ale nawet jak kogoś stać to moze niekoniecznie chce wydawać kupę kasy na takie "kosmetyczne" rzeczy

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Mi np pomaga i widac roznice. Ale przy mocno żółtych to raczej duzo nie da.
Też mam dość żółte zęby i usuwanie kamienia trochę mi daje. Może kiedyś spróbuję wybielania ale wątpię, i tak mam już mega wrażliwe zęby i dziąsła.

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Dziewczyny, domowe sprawdzone sposoby na opryszczkę wargową oprócz czosnku !! Dziadostwo mi dziś wyskoczyło o to że zdwojoną siłą Miałam gdzieś maść na opryszczkę ale mi się zapodziała
Tylko jakaś maść, np. Hascovir

Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
A nie boisz się że coś będzie podrobionego?
Nawet jeśli to podróbki są często na takiej zasadzie jak na Aliexpress - niby są tam podróbki, ale często podobnej jakości jak oryginał albo wręcz te same tylko tańsze

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Dla mnie hm ostatnio wręcz przeciwnie. Nic tam nie mogę znaleźć. A jak dzisiaj zobaczyłam srebrne spódniczki rodem jak z folii aluminiowej i takie kurtki to
Ja kiedyś dużo kupowałam w HM, teraz tylko koszulki czy coś, niby dużo mają fajnych ciuchow, ale drogie. Bardzo lubię Sinsaya I w Reserved albo New Yorkerze czasami też coś kupię.

Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość
Nasz sobie wybrał jeden pokój na kuwetę. Ale na szczęście już tak nie robi.
Co do tego złośliwego posikiwania - nam powiedzieli, że najlepiej nie zwracać na to uwagi i ignorować psa wtedy. No i nie sprzątać na jego oczach. Jak zobaczy, że to was nie rusza to przestanie

Np. ja. Dbam o zęby bardziej niż TŻ, ale na mnie żadne pasty wybielające nie działają. On ma o wiele bielsze zęby ode mnie. Z resztą przy mojej bladości to chyba jeszcze bardziej widać.
Właśnie tak robimy od początku. Krzyczę tylko jak ją przyłapię na sikaniu na podłogę. Ale sprzątać się nie da jak nie patrzy bo mamy 1 pokoj A niestety widzę że czasem ma niezły z fun z tego jak się sprząta.

Tż zabrał mnie na "randkę" do kawiarni, zjedliśmy lody, wypiłam gorącą czekoladę No i pogadaliśmy sobie, poopowiadaliśmy, posłodziliśmy, fajnie sobie tak czasem wyjść