2017-10-29, 20:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2017, cz. 56
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Czy u Was też tak wieje ??? Zaraz drzewa połamie taki wiatr.
|
Masakra jest.
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123
Napisałam o osobach które stać na wybielenie no ale musiałaś dorzucić argument o braku kasy 
|
No ale nawet jak kogoś stać to moze niekoniecznie chce wydawać kupę kasy na takie "kosmetyczne" rzeczy 
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Mi np pomaga i widac roznice. Ale przy mocno żółtych to raczej duzo nie da.
|
Też mam dość żółte zęby i usuwanie kamienia trochę mi daje. Może kiedyś spróbuję wybielania ale wątpię, i tak mam już mega wrażliwe zęby i dziąsła.
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Dziewczyny, domowe sprawdzone sposoby na opryszczkę wargową oprócz czosnku !! Dziadostwo mi dziś wyskoczyło o to że zdwojoną siłą  Miałam gdzieś maść na opryszczkę ale mi się zapodziała 
|
Tylko jakaś maść, np. Hascovir 
Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_
A nie boisz się że coś będzie podrobionego?
|
Nawet jeśli to podróbki są często na takiej zasadzie jak na Aliexpress - niby są tam podróbki, ale często podobnej jakości jak oryginał albo wręcz te same tylko tańsze
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123
Dla mnie hm ostatnio wręcz przeciwnie. Nic tam nie mogę znaleźć. A jak dzisiaj zobaczyłam srebrne spódniczki rodem jak z folii aluminiowej i takie kurtki to 
|
Ja kiedyś dużo kupowałam w HM, teraz tylko koszulki czy coś, niby dużo mają fajnych ciuchow, ale drogie. Bardzo lubię Sinsaya I w Reserved albo New Yorkerze czasami też coś kupię.
Cytat:
Napisane przez cichazabka
Nasz sobie wybrał jeden pokój na kuwetę. Ale na szczęście już tak nie robi.
Co do tego złośliwego posikiwania - nam powiedzieli, że najlepiej nie zwracać na to uwagi i ignorować psa wtedy. No i nie sprzątać na jego oczach. Jak zobaczy, że to was nie rusza to przestanie
Np. ja. Dbam o zęby bardziej niż TŻ, ale na mnie żadne pasty wybielające nie działają. On ma o wiele bielsze zęby ode mnie. Z resztą przy mojej bladości to chyba jeszcze bardziej widać.
|
Właśnie tak robimy od początku. Krzyczę tylko jak ją przyłapię na sikaniu na podłogę. Ale sprzątać się nie da jak nie patrzy bo mamy 1 pokoj A niestety widzę że czasem ma niezły z fun z tego jak się sprząta.
Tż zabrał mnie na "randkę" do kawiarni, zjedliśmy lody, wypiłam gorącą czekoladę No i pogadaliśmy sobie, poopowiadaliśmy, posłodziliśmy, fajnie sobie tak czasem wyjść
|