Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-10, 21:01   #4920
Sławka2
Wtajemniczenie

GG do Sławka2
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

Cytat:
Napisane przez martka83 Pokaż wiadomość
Ann obiektywu jakiegoś wypasionego jeszcze nie mamy, ale tż się czai więc to tylko kwestia czasu

Celko dla Adasia.

Ja mam już dość chyba depresję złapałam.
Mały marudzi mi całe dnie, uspokaja się dopiero na wieczór jak tż jest już w domu.
Czy ze mną jest coś nie tak czy co ja nie wim ale chyba już wysiadam.
Dopiero dziś zauważyłam że wyglądam okropnie bo nic mi się nie chce, każde miałknięcie drażni mnie jak nie wiem, o płaczu już nie wspomnę.
Nie mam na nic ochoty, nic mnie nie cieszy, nic nie jem (właśnie to do mnie dotarło).
Jutro idę do dentysty to sobie odpocznę.
Boszszee co ja wygaduję
Martko synek czuje Twoje zmęczenie i rozdrażnienie i pewno stąd jego zachowanie i dlatego uspokaja sie jak wraca TŻ bo on po całym dniu poza domem wraca szczęśliwy do żony i synka a dzieci wyczuwają nasze nastroje
Jesli masz taką możliwość to zostaw synka pod opieką którejś z babć i sobie odpocznij - od razu oboje poczujecie sie lepiej. Idź na zakupy, do fryzjera albo zwyczajnie sie wyśpij i pooglądaj telewizję co Ci tam przyjemność sprawia i będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Adasiek usiadl pierwszy raz samodzielnie Z pozycji do raczkowania, jakos nozke podgial i sie do siadu obrocil Pewnie bede musiala poczekac kilka tygodni zanim faktycznie bedzie siadal, ale to juz duzy sukces ze raz mu sie udalo (podobnie bylo z obrotem na brzuch - musialo minac kilka tygodni po pierwszym obrocie, zanim sobie przypomnial, ze juz potrafi).
Brawo dla Adasia Może tym razem cię zaskoczy i powtórzy manwr w najbliższym czasie

Edit:

*misia* ząbki pięknie uwiecznione no i Uszek prawdziwy przystojniak

Prim ciasteczka te z dżemem - resztka

Jagódka Zosia urodziła się 23.09.2010
Ma 3 latka i 8 miesięcy i 21 dni
Sławka2 jest offline Zgłoś do moderatora