2008-06-10, 22:24
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
Cytat:
Napisane przez wywloczka
E po co Wy na solarium chodzicie  przecież wystarczy połazić na polku i słonko samo złapie i do tego opalenizna naturalna...  100% lepsza moim zdaniem od tej z solarium..
szyja mnie boli.. :/ bo cały dzień chodziłam w bluzce wiązanej na szyji.. tż mówi, że mi cycki ciążą... no czub.. 
|
a) nie mam czasu na lezenie i opalanie sie
b) jest goraco wiec nie wyjde na rozmowe kwalifikacyjna w kiecce i rajstopach a ze mam bardzo blade nogi to az wstyd a zwykle slonce ciezko mi lapie nozki
Cytat:
Napisane przez Paati89
Tzn ten zarobek to ja tak po swojemu obliczylam bo niby jest 8.50zl na reke... ja bym chciala pracowac od pn-pt po 8 godz bo po tyle sie jakos na kasach siedzi no nie? Babka mowila,ze jest duzo chetnych wiec nie do konca wiadomo czy bede pracowala tyle az godz...jednak jak bedzie jak chce to kurcze bede zarabiac wiecej niz moja mama  Ale tam sie zaharuje..a moze warto sprobowac  praca na kasie to tak nie bardzo mnie kreci kurcze....musze zobaczyc czy w ogole mam na te zadupie dojazd o 6 
|
nie radze isc na kase, lepeij zarobic pare zloty mniej, pracowalam na kasie i uwierz mi ze 8 h nie wytrzymasz i jest bardzi ciezko,chamscy ludzie ktorym sie odezwac nie mozesz, po kilku godz ciezko juz sie kase liczy,i ogolnie ejst bardzo ciezko
Cytat:
Napisane przez taka ja
|
a o mnie zapomnialas?? dziekii...
|
|
|