2017-11-01, 11:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Cytat:
Napisane przez Persefona_12
O! To koniecznie daj znać, bo jestem ciekawa
Kupiłabym sobie taki zestawik, w pigmencie coś koło stówy kosztuje, może jakiś rabat by się znalazł, tylko nie mam ciągle pewności czy rzeczywiście będzie mi się chciało robić samej
U mnie nie ma nikt w ofercie japońskiego, bo wszyscy robią hybrydy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez chimay
Tez sie melduje jako zainteresowana, kiedys juz nawet prawie kliknelam w zestaw. Tylko nie wiem, czy tak jak naiat isc najpierw sprobowac w salonie czy kupic sobie w koncu ten zestaw. W salonie kosztuje to okolo 18 euro, ale w moim miescie tej uslugi nie ma, musialabym jechac do wiekszego. Zestaw kosztuje okolo 30 euro.
Co do tego czy bedzie mi sie chcialo, to mysle, ze tak, skoro potrafie sie zmotywowac raz w tygodniu do depilacji, masazu darsonwalem czy tabliczka, to i taki zabieg chyba nie powinien byc wielkim problemem.
Mam paznokcie w tak kiepskim stanie, kruche i luszczace sie, do tego szybko narastajace skorki, ze i tak musze co drugi dzien je malowac, bo jak tego nie robie, to niszcza mi sie jeszcze szybciej. Wiec chyba wyjdzie lepiej przysiasc nad nimi raz na 2-3 tygodnie niz co 2 dni.
|
Dam znać. Na razie szału nie ma. Paznokcie po tych kilku dniach juz tak mocno nie błyszczą, miejsca gdzie paznokcie sie rozdwajaja sa mocno widoczne (widac poszarpana linię i te miejsca są matowe). Zobaczymy co dalej- przede mna jeszcze 2 zabiegi.
Cytat:
Napisane przez chimay
Zdecydowalam sie kupic zestaw do manikiuru japonskiego, bo stwierdzilam, ze nie chce mi sie jezdzic do innego miasta na zabieg, a roznica pomiedzy jednorazowm zabiegiem a zestawem, ktory ponoc wystarcza na wiecznosc to 12 euro. Zdam relacje, jak uzyje, a jak pisalam paznokcie mam w zlym stanie, nigdy takich kiepskich nie mialam.
|
Cytat:
Napisane przez Kusum
Nie opalca sie chodzic na zabiegi japonskiego  Zabieg jest banalny, zabiera max. 10 minut. Zestaw zwraca sie po drugim uzyciu. Na poczatku trzeba robic zabiegi co 3-4 dni. Pozniej wystarczy raz na 2 tygodnie. Ja polecam, bo paznokcie sa super zdrowe 
|
Wiem że zestaw zwraca się po 2gim uzyciu ale szczerze mowiac mam juz wysyarczajaco duzo roznych rzeczy kupionych ktorych nie uzywam, nie działają ze najpierw chce wyprobowac czy to w ogole sie u mnie sprawdzi. A paznokcie mam fatalne.
|
|