2005-10-04, 12:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ACNE DERM jeszcze raz
Cytat:
Napisane przez katarinka7
Dziewczyny czy pozwolicie że zapytam jeszcze raz próbując uporządkować swoej mysli? wiem że to wszystko było ale ja chciałąbym to sobie uporządkować żeby wiedzieć co robić......
Cerę mam bardzo wrażliwą, naczynkową ale ze skłonnościa do tradziku.
A więc, czy mogę:
- zastosować na noc AD po oczyszczeniu twarzy mleczkiem do demakijazu Iwostin i przemyciu jej kwasem bornym (któy traktuje jako tonik), po godzinie nałożyć krem nawilżający?
- rano, po przemyciu twarzy kwasem bornym, nałożyć krem na naczynka zamiennie z kremem na dzień Iwostinu, na to filtr i na to korektor i puder lub podkład?
czy mogę uzywac tego kwasu bornego? a jesli nie to co polecacie jako tonik? przemywanie twarzy wszelkimi preparatami typu żele itd. nie służa mi......
czy mogę uzywać korektora pudru podkładu rano , na dzień?
jaki krem nawilżający polecacie?
z góry wielkie dzieki za rady!
|
Wieczorem po oczyszczeniu mleczkiem a poźniej kwasem bornym ja bym się bała nakładać AD. Sama nie wiem, ale nie zmywasz tego kwasu bornego z twarzy, więc może połączenie kwasu i AD nie jest najlepszym rozwiązaniem. Ja nakładam AD zawsze po umyciu twarzy żelem i wodą i nigdy inaczej nie robiłam, więc nie mam doświadczenia w tym polu Może nakładaj AD co drugi dzień na przemian z kwasem borowym 
A jesli chodzi o ranek to przemywając twarz kwasem bornym pozbywasz się AD, który w sumie podczas nocy się wchłonął, więc nie widzę przeszkód w stosowaniu makijażu.
|
|
|