2008-06-11, 15:38
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach
mój mąż również jest juz świadomy, jesli nie fakt,że mi na tym bardzo zależy,to chyba bym go nie przekonała,że zmieniamy swoją CAŁĄ łazienke.
dzisiaj również próbowałam namówić moją ciocie,która kupowała szampon- niestety nie odniosłam zamieżonego skutku ciocia spłetowała to tak :mówił mi wójek (którego wcześniej chciałam przekonać), że zgłupiałaś,ale nie sądziłam że aż tak!!! 
brak mi słów,szczerze to oprócz mojego męża NIKT mnie nie popiera,wspiera itd...
miałam niedawno urodziny, uznałam,że to dobra pora rozdać znajomym rodzinie listy z kosmetykami które nie testują i te które testują,podkreśliłam,żeby kierowali sie tymi listami,myślałam,że jak co roku dostane kupe mało potrzebnych kosmetyków,a tu niespodzianka WSZYSCY dali mi pieniądze,za ciężko im było spojrzeć i zrobić mi niespodzianke,kupili by mi nie tylko kosmetyk,ale przedewszystkim wiedziała bym,że mnie wspierają i może wkońcu sami by zrezygnowali z testowanych kosmetyków. niestety wieksza część naszego społeczeństwa idzie na łatwizne!
|
|
|