Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-11, 19:08   #270
berbeaa
Rozeznanie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III

Cytat:
Napisane przez ebena Pokaż wiadomość

Barbea a jak Weronika znosi te upały w tej bujnej czuprynie? Matylda mimo,że ma dużo mniej włosów ciągle jest spocona. Myjesz jej główkę codziennie, My myjemy co drugi dzień, bo Matylda odkąd myje się na siedząco strasznie się drze przy myciu włosów

.
No to witaj w klubie! odkąd na siedząco właśnie zaczęlismy ją kąpać to mycie a szczególnie spłukanie jest tragedią. Drze się jakby ją ktoś ze skóry obdzierał! w ciągu dnia w domu szarpie cały czas za nie bo jej gorąco to dmucham jej w głowkę ale na długo nie pomaga. niedawno Demonikowi się chwaliłam że super znosi mycie główki ale teraz to się zmieniło.
dodam tylko że jak je a nie smakuje jej coś albo się już naje to żebym jej nie wiem jak ręce trzymała to i tak wytrze o włosy więc jestem zmuszona myć codziennie. i wysłuchiwać tego pisku, płaczu i fanaberii

ale biję się w piersi (małe bo małe) ale nie skomentowałam Matyldzi a oczywiście zdjątko widzłąm i nawet Weroniczce pokazywłam nóżeczki piękne ma Twoja rowerzystka - wybacz

Cytat:
Napisane przez dorka19801 Pokaż wiadomość
cudna jest i te włoski-ale co sie córeczka udała! i bardzo dorośle wygląda.

no cóż- jednak zapalenie oskrzeli. dostała antybioty i zyretc na tą wysypkę.no i umówiłam sie na jutro na telefon bo po 2 dawkach antybiotyku powinno byc lepiej i pani doktor kazała dzwonić.
uuu to dużo dużo zdrówka oby szybko przeszło i nigdy nie wróciło!

Cytat:
Napisane przez joasiah Pokaż wiadomość
moj maz sie znowu zle poczul myslalam ze bede karetke wzywac
nie wiedzialam kogo mam brac zuzka wyla niemilosiernie chyba wyczula moje zdenerwowanie
a juz byl spokoj pol roku no meza stres w pracy zzera kurcze chyba na uspokojenie cos musze mu dawac echh
takie zwariowane czasy! żeby młody chłop przez pracę cierpiał?]zdrówka życzę dla mężusia!

a ciekawe jak tam kacyk mężusia naszej Demoniczki? i czy dziś był wyjątko dobry jak chleb z czekoladą?
berbeaa jest offline Zgłoś do moderatora