Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - **Styl VS Angels**
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-11, 23:26   #1
DJADKJGU
BAN stały

**Styl VS Angels**

wlasciwie bardziej by pasowal do jakiegos dzialu moda i uroda, bo wiadomo ze ich wyglad to nie tylko ciuszki zreszta tak jak Barbie i AG, a one sa gdzies pomiedzy

Zapraszam do wklejania fotek pieknych aniolkow, tych z imprez i z zycia prywatnego, z pokazow, no i oczywiscie wszystko inspirujace, fryzury, makijaze.. no i do dyskusji nad tym

mi sie strasznie ten styl podoba, zawsze wygladaja cudnie, swiezo, pieknie, nie sa przesadzone, maja delikatne albo pasujace do urody makijaze, rozpuszczone wloski.. nie wspominajac o figurach (jesli o to chodzi to jestem taka miniaturka ich hehe bo mam 158 tylko ) . planuje zapuscic wlosy i nosic pofalowane w tym stylu, z delikatnymi pasemkami, juz przenioslam przedzialek z boku na srodek bardziej i bardzo mi sie to podoba.

foto:
1. od gory i lewej: Gisele Bundchen, Karolina Kurkova, Adriana Lima, Selita Ebanks, Alessandra Ambrosio, Isabel Goulart
2. na gorze: Melissa Miller, Adriana Lima, Karolina Kurkova, na dole: Alessandra Ambrosio, Selita Ebanks, Heidi Klum, Miranda Kerr, Isabel Goulart
3. Izabel Goulart, Naomi Campbell, Karolina Kurkova, Tyra Banks, Heidi Klum, Gisele Bundchen, Adriana Lima, Selita Ebanks and Alessandra Ambrosio
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując