Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-04, 20:50   #2912
Milennka03
Zakorzenienie

Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
A co to za miesięczne rozliczenia robisz?

No wiesz kalorycznie jak dwu daniowy obiad więc może nie odbije mi się jutro na wadze.

Ja tyje proporcjonalnie więc nic szczupłego nie mam [emoji35] . Na wtorek planuje się umówić z trenerem personalnym może przekona mnie do ćwiczeń na siłowni. Ale wiecie to plany ... jak dziś z basenem
Basiu, co miesiac podsumowuję mięsięczne wydatki np żarło,chemię , prezenty, kosmetyki itp Tak żeby jakoś ogarniać gdzie leci nam najwięcej kasy itp,październik był dość łaskawy odnośnie wydatków ale listopad i grudzień będzie koszmarem bo ub.auta, przegląd itp plus święta, prezenty, przyjaciółki urodziny , dobrze że będę mieć lewą kasę na święta z pracy i chłop ciągnie 12stki teraz...
Basiu- ja nawet jak miałam wagę najwyższą to nadgarstki i kostki chudziutkie a szkoda bo wiele bym dała żeby mieć grubsze bo są bardzo nieproporcjonalne do nóg od kolan w górę, naprawdę dysproporcja jest potężna.
Na kolację zjadłam 3 małe kromki z ogórkiem kiszonym wyrobu mego męża-przepyszne a teraz popijam herbatkę z sokiem malinowym wyrobu mamy.

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora