Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-05, 12:21   #2936
beatiska
Zakorzenienie

Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. V

Cytat:
Napisane przez staska_stasia Pokaż wiadomość
Po zewnętrznej stronie stawu, mniej więcej tam, gdzie u normalnych ludzi kończy się biodro, a zaczyna talia + ciut niżej.
Czasami nie ma co zwlekać z wizytą, bo problem będzie się pogłębiał. U mnie może to być spowodowane koślawością kolan, za czym idzie większa napięcie mięśni po zewnętrznej stronie nóg.
Wczoraj się rolowałam zgodnie z zaleceniami i też bolało, ale jak mus, to mus. Już mam zmiany w prześwietleniu stawu, więc jak się tym nie zajmę, może być jeszcze gorzej.
No to faktycznie, lepiej tego nie lekceważyć, jak już są zmiany. Ale powiem, że to dziwne miejsce, mnie tam nigdy nic nie bolało, nigdy nie czułam tego miejsca. Mi fizjo też opowiadał, że kobiety często mają problem z tym pasmem biodrowo piszczelowym, ponieważ kobiety z natury maja szersze biodra, a chodzą blisko noga przy nodze i tak też potem nieświadomie biegam. Mężczyźni mają węższe biodra i chodzą szerzej, woec przez to mają mniej takich kontuzji.
-----
Ja dzisiaj zrobiłam 14km wolniejszego biegu. Zobaczymy co na to moja noga, na razie nie czuje, bo ledwo wróciłam.

Dzisiaj rozslawiony maraton w Nowym Jorku. Zamierzam oglądać relacje, jak znajdę jakiś stream.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora