2008-06-12, 10:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Cytat:
Napisane przez beautyb
a ja dostałam dziś formularz - dzięki wielkie, seona 
|
Jestem. Nigdy tak się nie cieszyłam na przyjście do pracy
Tyle co wczoraj rozesłałam formularze, to nadeszła wielka burza i zerwało mi internet Dzisiaj rano też nie było
Będę sobie jeździć wcześniejszym autobusem do pracy, żeby androbić adopcje, bo nie wiem kiedy mi w domu naprawią
Cytat:
Napisane przez Dla ciebie J.
Wyobraźcie sobie ze przez te 2 tygodnie poczta listy i paczki przyjmowała normalnie,ale wszystko to leży na sortowni,nie segregowane nie ruszane,więc zanim sie odkopią,odnajdą,posegregu ją,porozsyłają....huhuhhu
Ja daję ok miesiąca na normalność,ale czy nie dałam za mało sie okaże....
|
Mam nadzieję, że nic nie pogubią.
Ja szczerze polecam firmę Gosi TNT Wszystko szybciutko dochodzi i przystojni kurierzy Sprawdzałam, jest w większości większych miast.
Schreck wysyłał osttanio Inpostem i list gdzieś utknął Nie mogłam z nim wczoraj pogadać więcej przez ten nieszczęsny internet
Cytat:
Napisane przez Markos
|
Dzięki. Ja też szukałam i nie mogłam znaleźć. Agu_siek blog pierwsza klasa Zaraz napiszę do Kate Mwale żeby dołożyła link do aktualności na głównej stronie. Niech ludzie czytają
Cytat:
Napisane przez _MAMA_
aha
dbajcie ludzie o zeby
|
MAMA jak mogłaś tak zęby zaniedbać Mam nadzieję, że wszystko dobrze się, z kończy. U mnie w domu to wręcz obsesja była na punkcie zębów. Mama z Babcią biegały z nami po dentystach i ortodontach a mottem było: Najważniesze są zdrowe, mocne i ładne zęby Tak nam to wpoiły, że moja Siostra wychodzi za mąż za dentystę a mój brat ożenił się, że z asystentką stomatologa A znowu Mama mojego Męża ma identyczne priorytety co moja Mama i tak samo latała ze swoimi dziećmi po dentytsach
Cytat:
Napisane przez Drora

A mojego upragnionego 405 jak nie było tak nie ma
Co z moją Agness?? Ja bym tylko chciała wiedzieć czy ona jest zdrowa. 
|
Drora wszystko przyjdzie Siostra jest na bieżąco informowana kto czego nie ma (zdjęcie czy formularz), wszystko naniesione jest na kartotekę i jeszcze cały czas z Dla Ciebie J. podsyłamy zaktualizowane listy braków
|
|
|