Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misja w Zambii - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-12, 10:37   #521
Seona
Zakorzenienie

Dot.: Misja w Zambii - część III

Cytat:
Napisane przez beautyb Pokaż wiadomość
a ja dostałam dziś formularz - dzięki wielkie, seona
Jestem. Nigdy tak się nie cieszyłam na przyjście do pracy

Tyle co wczoraj rozesłałam formularze, to nadeszła wielka burza i zerwało mi internet Dzisiaj rano też nie było

Będę sobie jeździć wcześniejszym autobusem do pracy, żeby androbić adopcje, bo nie wiem kiedy mi w domu naprawią

Cytat:
Napisane przez Dla ciebie J. Pokaż wiadomość
Wyobraźcie sobie ze przez te 2 tygodnie poczta listy i paczki przyjmowała normalnie,ale wszystko to leży na sortowni,nie segregowane nie ruszane,więc zanim sie odkopią,odnajdą,posegregu ją,porozsyłają....huhuhhu
Ja daję ok miesiąca na normalność,ale czy nie dałam za mało sie okaże....
Mam nadzieję, że nic nie pogubią.

Ja szczerze polecam firmę Gosi TNT Wszystko szybciutko dochodzi i przystojni kurierzy Sprawdzałam, jest w większości większych miast.

Schreck wysyłał osttanio Inpostem i list gdzieś utknął Nie mogłam z nim wczoraj pogadać więcej przez ten nieszczęsny internet

Cytat:
Napisane przez Markos Pokaż wiadomość
Dzięki. Ja też szukałam i nie mogłam znaleźć. Agu_siek blog pierwsza klasa Zaraz napiszę do Kate Mwale żeby dołożyła link do aktualności na głównej stronie. Niech ludzie czytają

Cytat:
Napisane przez _MAMA_ Pokaż wiadomość
aha
dbajcie ludzie o zeby
MAMA jak mogłaś tak zęby zaniedbaćMam nadzieję, że wszystko dobrze się, z kończy. U mnie w domu to wręcz obsesja była na punkcie zębów. Mama z Babcią biegały z nami po dentystach i ortodontach a mottem było: Najważniesze są zdrowe, mocne i ładne zęby Tak nam to wpoiły, że moja Siostra wychodzi za mąż za dentystę a mój brat ożenił się, że z asystentką stomatologa A znowu Mama mojego Męża ma identyczne priorytety co moja Mama i tak samo latała ze swoimi dziećmi po dentytsach

Cytat:
Napisane przez Drora Pokaż wiadomość

A mojego upragnionego 405 jak nie było tak nie ma

Co z moją Agness?? Ja bym tylko chciała wiedzieć czy ona jest zdrowa.
Drora wszystko przyjdzie Siostra jest na bieżąco informowana kto czego nie ma (zdjęcie czy formularz), wszystko naniesione jest na kartotekę i jeszcze cały czas z Dla Ciebie J. podsyłamy zaktualizowane listy braków

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora