Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Alliexpres a terminy wysyłki. Boże Narodzenie, zdcydowałyś się?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-05, 17:37   #8
cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197
Konto usunięte

Dot.: Alliexpres a terminy wysyłki. Boże Narodzenie, zdcydowałyś się?

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Według mnie to słaba opcja w przypadku dzieci. Dzieci takich rzeczy nie rozumieją, a jakby zrozumiały to szkoda ich smutku.

Można zaryzykować, ale według mnie może nie dojść. Ostatnio na wątku innym była na ten temat krótka dyskusja i wiele osób nie ryzykuje z zamówieniem.

Ja rok temu zamawiałam rzeczy z 11.11. Jeśli masz ochotę, to mogę poszperać potem i poszukać, co mi kiedy doszło.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Ale ja z góry założyłam, że dzieci dostaną więcej niż jeden prezent, jak dostaną od rodziców, babci, innej cioci to może nie zauważą braku jednego a autorka wręczyłaby im po świętach. U nas np. zawsze była choinka gdzie kładło się wszystkie prezenty hurtem i nigdy nie liczyłam ile prezentów dostałam i czy zabrakło jakiegoś, nawet jak dostawałam 2-3 (zdarzało się wiecej bo to były liczne wigilie).

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedzi choć kurczę troszkę mało :P
Dalej mam delikatny mętlik.

Adrianna, a mogabyś podać chociaż nazwę? Na modowym chyba jest 'kupujemy na alli'', to tam?

Nie, nie będę tlumaczyć takich rzeczy dzieciom.
Szał na święta to szał na święta, nie będę dzieciaków indoktrynować na siłę. Jakby miało nie dojść to byłoby to jak zwykły prezent bez okazji, a i rok bym tego nie trzymała --- więc, wiadomo, maluchy na coś pod drzewkiem zawsze czekają.
Poza tym umawiam z sis że ja ogarnę gwiazdkę, ona mikołaja, więc tym bardziej nie może być wtopy.
Nie doczytałam, że dzieci mają dostać po jednym prezencie, no to w takim razie ja bym raczej zrezygnowała bo alliexpres to naprawdę loteria.
cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując