Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2016 część 6.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-05, 23:33   #3669
LadyI
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2016 część 6.

Cytat:
Napisane przez kotzdzisiu Pokaż wiadomość
No nic nie ma co się smucić, jak już ogarnę programowanie to będę #programistka15k [emoji23] i wtedy sobie odbijemy.
Na pewno programista to super fucha!
Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Idealnie napisane. No może jeszcze makeup i jedzenie Wysle Ci poczta, bo moja teściowa od 3 tygodni codziennie robi o sprzedaje. Ja już patrzeć na pierogi nie mogę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja zamiast makijazu - ciuchy i jesteśmy kwita
Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
dzisiaj fajna pogoda, byliśmy z TŻ jeszcze na cmentarzu,
muszę przyznać, że cmentarz w rodzinnej miejscowości mojej mamy jest niezwykle urokliwy- na wzgórzu w lesie, 1 listopada wygląda naprawdę nieziemsko

psiak powolutku trochę lepiej, muszę tylko jutro podzwonić/ polatać po aptekach poszukać leku

dla mnie też szary w romby trochę smutno i jednolicie zbyt monotonnie, ja bym pewnie dała czarny, albo dla totalnego kontrastu np jakiś odjechany żółty, albo różowy
no, może nie aż tak, ale rozważyłabym jakiś ożywiający kolor
Robicie mi wodę z.mozgu myślałam o czarnym, a najchętniej białym ale przy dwóch długowłosych psach i moim braku zamiłowania do sprzątania- odpada koloru nawet jakiegoś szukałam, ale kolorowe były albo pstrokate, albo z długim wlosem albo dziecięce:p
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Tak z łazienką. Wszystko ładne i czyste, zadbane.
Jajecznica też była a tam wszystko serki różne , wędliny, pieczywo do wyboru, sałatki.
Można też wziąć opcje z obiado-kolacja + śniadania 55zl osoba.
Wyślę ci namiary na priv.

Też poproszę namiary !
Normalnie płacimy ok 180zl za dwie osoby że śniadaniem w zakopcu a warunki są dla mnie mocno średnie..

Byliśmy w przepięknej restauracji wlasnie

LadyI jest offline Zgłoś do moderatora