2017-11-05, 23:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2016 część 6.
Cytat:
Napisane przez kotzdzisiu
No nic nie ma co się smucić, jak już ogarnę programowanie to będę #programistka15k [emoji23] i wtedy sobie odbijemy.
|
Na pewno programista to super fucha! 
Cytat:
Napisane przez pannamima
Idealnie napisane. No może jeszcze makeup i jedzenie  Wysle Ci poczta, bo moja teściowa od 3 tygodni codziennie robi o sprzedaje. Ja już patrzeć na pierogi nie mogę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja zamiast makijazu - ciuchy i jesteśmy kwita
Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01
dzisiaj fajna pogoda, byliśmy z TŻ jeszcze na cmentarzu,
muszę przyznać, że cmentarz w rodzinnej miejscowości mojej mamy jest niezwykle urokliwy- na wzgórzu w lesie, 1 listopada wygląda naprawdę nieziemsko
psiak powolutku trochę lepiej, muszę tylko jutro podzwonić/ polatać po aptekach poszukać leku
dla mnie też szary w romby trochę smutno i jednolicie  zbyt monotonnie, ja bym pewnie dała czarny, albo dla totalnego kontrastu np jakiś odjechany żółty, albo różowy 
no, może nie aż tak, ale rozważyłabym jakiś ożywiający kolor 
|
Robicie mi wodę z.mozgu myślałam o czarnym, a najchętniej białym ale przy dwóch długowłosych psach i moim braku zamiłowania do sprzątania- odpada koloru nawet jakiegoś szukałam, ale kolorowe były albo pstrokate, albo z długim wlosem albo dziecięce:p
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
Tak  z łazienką. Wszystko ładne i czyste, zadbane.
Jajecznica też była  a tam wszystko serki różne , wędliny, pieczywo do wyboru, sałatki.
Można też wziąć opcje z obiado-kolacja + śniadania 55zl osoba.
Wyślę ci namiary na priv.
|
Też poproszę namiary !
Normalnie płacimy ok 180zl za dwie osoby że śniadaniem w zakopcu a warunki są dla mnie mocno średnie..
Byliśmy w przepięknej restauracji wlasnie
|
|
|