2017-11-07, 09:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2017, cz. 56
Cytat:
Napisane przez Laura Rose
Ja naprawdę głupieję i to jest problem, a nieścisłości i ich wytykanie, no cóż, nietóre z nas lubią to robić, a inne mają w nosie
Moja waga jest jakaś lewa, bo przy kilku pomiarach jeden po drugim pokazuje różne wartości z wahaniem o ok. 1.5kg  Tż mi na początku nie wierzył 
|
Też miałam taką wagę Ale u mnie to zależało od płytki :P
Cytat:
Napisane przez Dorotti666
Ja mam w mieszkaniu pyszny likier o smaku whiskey  smakuje jak nadzienie z czekoladek
no ale teraz leki biorę więc wypić nie mogę 
|
prześlij trochę [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78596586]Nie napisałam, że mi przykro, że się nie zgadzamy, tylko że odebrałam to jako wjazd na mnie. Bo wjechałaś mi starą historią, którą jest dla mnie bardzo trudna cały czas.
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------
Mąż nie pozwolił mi kupić suszarki z Biedry. Powiedziałam mu, że gacie będzie sobie suszył jak sobie nadmucha na nie 
 [/QUOTE] dobry tekst 
Cytat:
Napisane przez Eunice9
Ja ogólnie mam takie podejście ale aż mnie przeraża że gdybym temu uległa to byłabym już żoną K.  Z kolei z obecnym Tżem na pewno bym jeszcze nie wzięła ślubu, choć oczywiście wspominamy sobie o tym czasami na luzie czy jego rodzina pyta.
Ja tak samo  Dlatego nie rozumiem dlaczego niektóre z was nie ogarniały mojego argumentu "mam gdzieś co myślą inni" jeśli chodzi o ostatnią dyskusję o ubiór
A pieso-lubne? ;(
Nie wiem jak z kotami ale z psami jest różnie, np. mamy 10-letnia husky ma prawie tyle energii ile nasza 4-miesięczna psina, a z kolei 13-letni pieseł już od dobrych paru lat nie ma ochoty na wygłupy
E tam, nie wszystkie brały ślub przecież 
Ale szkoda że trochę osób poznikało, np. myślałam ostatnio o Mecassie i Karli...

|
Ja nie zniknę jak coś za bardzo mnie trzymacie w stabilizacji psychicznej [emoji14] Bez rozmów z Wami moje problemy bardzo by się rozwinęły 
Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89
Atak mówisz  To się broń 
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------
Dobrze, że jest ktoś kto zaspakaja 
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------
Moja mama miała wiecznie anemie, ale to tak ogromne że zawsze jak robiła badania to się tylko na to leczyła.
Kuba też miał - pietruszka i zakwas buraczany, żelazo w płynie i jak ręką odjął.
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------
Tak  Ja chciałam z drugim się zmieścić do 5 lat po Kubie i co ? I póki co biorę na klatę terroryzm 4.5 latka
Kuba wiecznie powtarza, że musi mieć braciszka a nie siostrzyczke bo dziewczynki nie są takie fajne jak chłopczyki 
A wczoraj do mnie z tekstem:
Mamusiuuu ?
Słucham ?
Ty jetseś moją kobietą ! Tylko moją ! 
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------
O co racja to racja, co się oszukałam biurka do pazurów to moje, ceny z kosmosu, a wyszło na to że najbardziej za[emoji879][emoji879][emoji879]iste i najbardziej tanie zrobi stolarz na zamówienie 
|
To ja też miałam taki plan z drugim przed ukończeniem 3 lat przez Olka, a młody ma 2,5 a na drugie się teraz nie zanosi. Prawdopodobnie dostanie rodzeństwo jak będzie miał 4 lata.
Dobry, dziś znowu na 13, a potem do końca tygodnia wolne i muszę wykorzystać to, że dziecię w przedszkolu i ogarnąć całą chatę. W ogóle mówiłam Wam, że idziemy z Tz i młodym na "imprezę integracyjna" w sobotę do mojej nowej pracy jak tam będzie taka fajna i przyjazna atmosfera to już się cieszę 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|