Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2018 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-07, 10:31   #3463
Qazsew
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
tia ona jest taka fajne, że tylko ona i jej wszystko się liczy Twoja za to widzę, ze tryska optymizmem nie słuchaj jej głupio gada

tż nie ma pon-czwartek
no ale będę DPD wspierała - lubię ich bo sms wysyłają i nie jestem zaskoczona, że ktoś coś ode mnie chce
To tymbardziej nie mow bo jeszcze bedzie myslal w pracy czy tylko przesyłki przynosizona sama,hormony buzują
Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
O tak a znowu siostra Tz opowiada jak to mi włosy zaczną wypadać , tak,że aż łysa będę. Ona po ciąży to ma zakola ,wiec ja tez będę mieć.

Ja się na to tylko uśmiałam,ale Tz już się tak wkurzył,że jej nagadał ,a ona wtedy,że TYLKO OPOWIADA Milusio
Az mi sie przypomnialo ile ja sie nasluchalam od siostr tz jak bylam w pierwszej ciazyporod to wogole jakas masakra,ledwo z bolu chodzily,a jakie rozstepy,a jaki brzuch zostal,a niewiadomo czy kp bede bo piersi male,a jak bede to napewno zapalenia beda a jak to ciezko,jaka nie wyspana,jak dziecko placze,kolki na 100%a jak urodzilam i sie okazalo ze bylo naprawde ok i chetnie to powtorze to byly naprawde zawiedzione bidulki,ani brzucha ani rozstepow,karmilam poltora roku bez zapalen,zero kolek i placzu w nocy,no naprawde byly zawiedzionea jeszcze jak sie dowiedzialy ze moje dziecko nie ma smoczka,nie pije gazowanych napojow i w wieku 4 tygodni!! nie daje corce czekolady zeby sobie sprobowalato juz mnie chyba najgorsza matka na swiecie oglosily
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora