Dot.: Przedluzanie wlosow-czescIII
Dzieki za odpowiedz, TmargoT, ale... uwierz mi, ze juz szukam chyba z miesiac (oczywiscie tylko jak znajde chwilke czasu ;-)) i dzwonilam tez juz pare razy do innych (mniejszych) salonow fryzjerskich, ale... albo oni nie oferuja takich uslug (pomimo reklamy w internecie!!!) albo... ceny sa poprostu nieziemskie!!! :-(
A nie chce sobie sama przedluzac, bo: 1) nie mam o tym zielonego pojecia i 2) nie chce na wlasnym weselu wygladac jak "mala czarownica z dolepianymi wlosami"! ;-)
Czytalam tez juz kilka godzic starsze wypowiedzi na tym forum i w sumie znalazlam pare watkow o fajnych fryzjerkach = ale to bylo w czesci I (i chyba z 2006 roku!!!) i te dziewczyny, ktore wtedy sie nie net temat wypowiadaly juz tutaj chyba nie zagladaja, bo do dzisiaj mi zadna nie odpisala (a wyslalam do kilku dziewczyn prywatne zapytania).
No a poza tym to wszystkie one byly z okolic Poznania albo Wroclawia, a z Krakowa czy ze Sacza nie znalazlam niestety nikogo... :-(
Tak ze jedyna nadzieje mam jeszcze w Was = ze moza ktoras z Was bedzie mogla mi cos doradzic!
Dzieki wielkie!
Ciao!
|