Re: szpilki czuy adidasy
Hej. Wiesz, ja na Twoim miejscu ubralabym jednak dżinsy i tą bluzeczkę. To tylko moje zdanie i mój gust, ale wydaje mi się, że skoro bluzeczka odkrywa sporo, to miniówka pomarańczowa będzie wyglądala troszkę wyzywająco. Ale zaznaczam - to mój guścik i wiem, ze ja bym się tak nie ubrała, ale Ty przecież możesz lubić taki styl. Wiesz, mi na kimś podoba się takie zestawienie, zawsze, gdy widzę dziewczyny tak ubrane, myślę sobie, ze super to wygląda. Jednak ja sama się tak nie czuję. Ja na 100% ubralabym do tego dżinsy. Poza tym wedlug mnie w dzinsach wygląda się również sexy - tyłeczek świetnie się prezentuje w tego typu spodenkach (-: A faceci reagują baaaardzo pozytywnie(-: Sprawdzony sposob. I jeszcze do tego sexy taniec to już w ogóle (-; I jeśli w adidasach bedziesz czuła się pewniej, to nawet się nie zastanawiaj tylko je ubieraj - ale nie do spodniczki. Nie bedą pasowały. Mowię Ci, ubierz jednak te dżinsy. A jesli jednak zdecydujesz się na spodniczke, to tylko buciki na obcasiku do niej. Udanej imprezki!
Te duże i te małe. Obronne i bezbronne.
Rasowe i kundelki.
Dla nas ważne są psie drzwiczki,
psie smutki i psie marzenia.
|