Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-08, 07:25   #124
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez Malenstwo82 Pokaż wiadomość
Miska czy Ty wiesz, że dzisiaj mi się śniło, że Cię odwiedziłam bo na trening razem szłyśmy?
Nie wiem co za trening i jakim cudem z Wro opłacalo mi się na niego jechać, no ale to już szczegół. Takie mam ostatnio poryte sny.
odległość nie gra roli, przybywaj, polecimy na tabate czy inny power pilates
albo piłki
świetnie sie czuję po takim fitnesie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Miśka, czy jest na sali Miśka? Podobno 9 listopada ma być 25% zniżki do C&A.
jezdem !!! to poczekam do jutra, gdzie kota szukać?
mega mnie wkurza, ze sklep stacjo u mnie zlikwidowali, młodej też fajne ciuchy kupowałąm
Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
Melduję się

Ja znowu na L4 przez kolejny tydzień powrót grypy mam nadzieję, że przez to będę mogła być z Wami na bieżąco
chyba przeziębienia, nie grypy, co?
przy grypie nie da sie ruszyć ręką i nogą, miałam dwa razy w życiu i nie pamiętam co sie ze mną wtedy działo
Cytat:
Napisane przez Angel_007 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy pamiętacie - dawno temu pisałam, że mojemu dziadkowi kazali zapłacić ponad 1200 zł za zaległy abonament rtv. W końcu udało się załatwić sprawę i niedawno dostał pismo, że rzeczywiście dług jest przedawniony i ogólnie jakieś 2 strony bełkotu, ale najważniejsze, że nie musi nic płacić Czekaliśmy długo, bo chyba ponad pół roku temu zostało wysłane pismo zredagowane przez prawnika, ale najważniejsze, że się udało strasznie się cieszę
no nareszcie !
łobuzy !

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora