Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
Hej Dziewczęta - ja znowu z doskoku - nie umiem się ogarnąć choć staram się Was podczytywać ... Mam nadzieje ze o mnie trochę pamiętacie [emoji8]
Mała Mm - przykro mi z powodu bieli [emoji20] cóż za fatalny kolor [emoji20] Ściskam mocno - wierze ze wkrótce los się do Ciebie uśmiechnie [emoji8]
Tanzanka - super ze wszystko ok u Dzidzia [emoji173]️[emoji7]
Asia - gratki zdania egzaminu [emoji8]
Invi - Zdrowka dla Synusia [emoji8]
WAnilka - zazdroszczę tego spokoju aczkolwiek pamietam ten mój wqrw jak się wszyscy naokoło pytali czy to już, a kiedy, a czemuż tak nie chce Dziec wyjść ( urodziłam 4dni po terminie ... ) .... moje odpowiedzi były podobne do twoich ... czasem nawet ostrzejsze [emoji57] może napisze tak-
kciuki żeby się ułożyło tak jak sobie to wymarzyłaś ...
Gr8ania - Kochana trzymam mocne kciuki za zabieg - to chyba dziś ( tak ? ) - wracaj szybko do zdrowia i trzymam kciuki żeby zabieg przyniósł oczekiwany efekt [emoji8]
Mialavi - [emoji8] tak Cię zaczepiam [emoji16] Jak dzisiaj nastrój ?
Aaaa No i Witam nowa staraczke [emoji258][emoji257][emoji255][emoji8]- krejzicatlady - odnajdziesz się w tym gronie - tu są super Dziewczyny [emoji7]
Miłego Dnia Kobitki [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Dziękuję już lepiej [emoji8]
Teraz się trochę stresuje bo dziś mają być wyniki badań męża...
A jak Ty się czujesz?
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
Buuuu  przykro mi [emoji11]
U mnie przyszla franca [emoji86] wreszcie
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------
Dziewczyny a co ja mam powiedziez? Moja szwagierka jest w ciazy ktorej nie chce [emoji53]
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
Przykro mi wiem co czujesz
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------
Cytat:
Napisane przez gr8ania
Dziś bez śniadanka  a jeszcze jest jakieś opóźnienie i nie wiem o której mnie wezmą na salę
Dziś, dziś
|
Kciuki raz jeszcze [emoji8]
|