Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-08, 09:12   #143
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez Aniia91 Pokaż wiadomość

zgiń, przepadnij
Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
ze staników to nie wiem bo mi się nie plamią tam, aleeee mój chłop wiecznie zaplamia koszule w ten sposób i jedyne co na to działa to:
1. natrzeć Vanishem i namoczyć w gorącej wodzie z Vanishem na kilkanaście minut
2. potrzeć mocno i znowu zostawić na kilkanaście mintu
3. Powtórzyć czynność 2 ze 3 razy
4. uprać w pralce z dodatkiem Vanisha czy innego odplamiacza

ale to jest wersja hard na plamy z deo Gilette który jest jakiś atomowy i papra jak nie wiem co i niczym sie tego dziadostwa uprać nie da. Mało tego ciuchy się robią takie "sztywne" w tym miejscu no masakra. A chłop nie będzie innego deo używał bo w tym jest zakochany i jakbym się akurat nie napatoczyla to by się z nim ożenił pewnie

noo pożaliłam się
generalnie na takie plamy Vanish polecam jak nie jest to deo Gilette to wystarczy pewnie czynność 1 i 4

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Miska!!!! kupujesz?

mam mydełko odplamiające jakieś i mi to dziala tylko na takie plamy co i tak by proszek w pralce doprał. chyba że ja coś źle robię
: hahaha:

jak bedzie sucha małpa to nie zdzierżę

u mnie mydełko działa cuda, młoda fajdoli się jak niemowlak, często plamy są nie do przejścia i wtedy mydełkiem smaruję i po jkaimś czasie do pralki, mega !
sama sie utytłałam sokiem marchewkowym w pracy i też plame mydełkiem załatwiałam

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora