Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prośba o opinię i poradę.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-08, 10:02   #2
Memories90
Rozeznanie

Dot.: Prośba o opinię i poradę.

Cytat:
Napisane przez malinowybudyn00 Pokaż wiadomość
Witajnie ponownie
Jakiś czas temu założyłam tutaj wątek o mężczyźnie związanym z miejscem mojej pracy, który mieszka dość daleko ode mnie.
Znajomość rozwijała się od tego czasu telefonicznie, rozmowy potrafiły trwać po 3h dziennie, telefon, kamerka, ogólnie elegancko. Dobry kontakt, podobne poczucie humoru, dogadywaliśmy się, chociaż nieukrywam, że co do pewnych (ważnych) spraw mamy nieco inne podejście.
Mieliśmy się spotkać. Podczas jednego z moich wyjazdów. Planowo 3 dni. Jednak otrzymałam inną dyspozycję i te 3 dni zostały skrócone. Poinformowałam go o tym. Zamiast cieszyć się, że w ogóle jakiś czas spędzimy razem zarzucił mi, że zrobiłam to celowo, że pewnie czegoś się wystraszyłam, że jestem nieszczera itd. Wzięłam to na chłodno, napisałam, że taką dostałam dyspozycję, nie przeskoczę tego i żeby nie szalał, zakończyłam to uśmiechem. Serio nie chciało mi się kłócić. Bo po co? I tak, jak kontakt był intensywny tak po mojej ostatniej wiadomości cisza. Drugi dzień.
Zastanawiam się, czy nie zmienić totalnie planu wyjazdu na inny rejon w Polsce (mam taką możliwość) i w razie gdyby on się odezwał po prostu oznajmić, że mógł mieć cokolwiek a tak to nie będzie miał nic. Jakbyście to rozegrały na moim miejscu i jak odebrałybyście zachowanie owego faceta?
Wiadomo, trochę mi szkoda, że tak to wyszło bo zapowiadała się fajna relacja, jednak co jak co, ale nie mam zamiaru dać sobie wejść na głowę...
Facet już na początku próbuje tobą rządzić i robić wyrzuty o coś na co wpływu nie masz. Lepiej poluźnić tą relacje bo jak facet się bardziej pewnie poczuje to zacznie kierować każdym twoim działaniem.
Memories90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując