Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-08, 13:12   #899
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Dobra nie mogę znaleść , może miałam jako szkic - Wiec przewijak bardzo polecam bo kosztuje bardzo mało a użytkujemy go ciagle od 19 msc - do tego Sara używa go jako przeszkodę do biegania 🤣
Nie starł się , nie ma dziur, No dalej hula a za taka cenę to super - nie inwestowałabym w droższy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mam kalafior ciazowy, ale dam sobie reke uciac ze byl Twoj post z odpowiedzia na temat przewijaka, na 100% go czytalam [emoji4]
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
ja obżerałam do 25 r.ż .... [emoji14] między czasie też miałam robione paznokcie i akrylowe i żelowe ale jak wiem, że ktoś CHCE obżreć paznokcie to nic mu w tym nie przeszkodzi. a wiesz obgryzać a obgryzać to też są różne 'style' bo moja kuzynka to potrafiła praktycznie do samego macierza obgryź ...
Ja obgryzalam paznokcie dawno temu za dzieciaka, pamietam jak mama mi smarowala jakims lakierem "gorzki paluszek". Nie dalo sie zjesc jablka z takimi paznokciami bo smakowalo gorycza. A paznokcie dalej obzeralam chyba po prostu zmadrzalam i z tego wyroslam.

Tak przy okazji to dolaczam do teamu 24 lata, tez jestem 1993 [emoji106]
Dziewczyny ja sie zaraz zastrzele... Pamietacie jak zamawialismy meble? Przyszly jakos na poczatku wrzesnia. Reklamowalismy kilka elementow. W koncu po dwoch miesiacach przyszla dzis paczka. No pojade tam chyba i ich wystrzele w powietrze... Wszystkie elementy dali biale a drzwi do szafy naroznej przyslali dab sonoma (!) mam miec jedne biale a drugie dab sonoma chyba wedlug nich

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora