2017-11-08, 13:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Cytat:
Napisane przez Polinezyjka
Dobra nie mogę znaleść , może miałam jako szkic - Wiec przewijak bardzo polecam bo kosztuje bardzo mało a użytkujemy go ciagle od 19 msc - do tego Sara używa go jako przeszkodę do biegania 🤣
Nie starł się , nie ma dziur, No dalej hula a za taka cenę to super - nie inwestowałabym w droższy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Mam kalafior ciazowy, ale dam sobie reke uciac ze byl Twoj post z odpowiedzia na temat przewijaka, na 100% go czytalam [emoji4]
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl
ja obżerałam do 25 r.ż .... [emoji14] między czasie też miałam robione paznokcie i akrylowe i żelowe ale jak wiem, że ktoś CHCE obżreć paznokcie to nic mu w tym nie przeszkodzi.  a wiesz obgryzać a obgryzać to też są różne 'style' bo moja kuzynka to potrafiła praktycznie do samego macierza obgryź ...
|
Ja obgryzalam paznokcie dawno temu za dzieciaka, pamietam jak mama mi smarowala jakims lakierem "gorzki paluszek". Nie dalo sie zjesc jablka z takimi paznokciami bo smakowalo gorycza. A paznokcie dalej obzeralam chyba po prostu zmadrzalam i z tego wyroslam.
Tak przy okazji to dolaczam do teamu 24 lata, tez jestem 1993 [emoji106]
Dziewczyny ja sie zaraz zastrzele... Pamietacie jak zamawialismy meble? Przyszly jakos na poczatku wrzesnia. Reklamowalismy kilka elementow. W koncu po dwoch miesiacach przyszla dzis paczka. No pojade tam chyba i ich wystrzele w powietrze... Wszystkie elementy dali biale a drzwi do szafy naroznej przyslali dab sonoma (!) mam miec jedne biale a drugie dab sonoma chyba wedlug nich 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|