2008-06-12, 20:45
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brązowowłose farbowane :)
Hej hej!! Ja obserwuję ten wątek już baaardzo długo. Szukam w nim inspiracji, czytam o ciekawych eksperymentach itd. Wreszcie sama postanowiłam zabrać głos Mój naturalny kolor włosów to ciemny, zimny brąz. Niestety już od liceum (matma mnie wykończyła ) mam trochę siwków i musiałam zacząć się upiększać Miałam na głowie już wszystko (no może oprócz zieleni) Obecnie już tylko brązy mnie kręcą. Marzy mi się zimny, średni brązik, ale wiem, że to już raczej nie jest możliwe do uzyskania Mam te "ukochane" przez większość z nas rudawe refleksy, z którymi nie da się walczyć. Obecnie jestem na etapie poszukiwania chłodnego odcienia, ale z marnym skutkiem. Polecane w wątku o zimnych, popielatych brązach farby sklepowe zawsze wychodziły mi ciepłe. Zastanawiam się ostatnio nad farbą profesjonalną L'Oreal Majirel.. Na palecie jest wiele zimnych odcieni z matowym, popielatym refleksem... Póki co.. Jeszcze testuję inne.. Właśnie mam na głowie nową farbkę bez amoniaku i wody utlenionej firmy Marion (jest na KWC) w kolorze "ciemna czekolada".. Ale już widzę że odrost jest.. ech.. na pewno nie chłodny Drugie pudełko "kawowy brąz" czyli ciemniejszy) leży i czeka na swą kolej. No cóż.. Może odkryję jakieś cudo?? Z drugiej strony... Może i piękny, czekoladowy acz ciepły brąz sprawi że się przekonam i zdradzę zimne odcienie?? 
Się rozpisałam....... Pozdrawiam!!
|
|
|