Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-04, 22:12   #9
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva
Dot.: Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda

Cytat:
Napisane przez nusia127
http://www.rylko.pl/ w sklepie on-line
model: E3K12AT NOWOŚĆ
197 PLN
model: E3K60T NOWOŚĆ
191 PLN
napewno jest ich wersja w bieli i leciutkim beżu (moge dodac ze w w-wie przy rotundzie w podziemiach kosztuja max 150 zł)
moich niestety nie ma ale to jet ten typ. Mam nadzieje ze bedą wygodne i bede sie w nich dobrze bawic i nawet ślizgawica nie zwali mnie z nog przy takim obcasie.

Pozdrawiam
Cos nie chce mi dzialac ta stronka z Rylko :-(
Nie do konca zrozumialam - czy ta sa w takim razie kozaczki czy polbuciki?
Ja zamierzam jeszcze jakies zdjecia w plenerze moze zrobic... dlatego troszku sie martwie butkami i okryciem... tym bardziej ze mam sukienke na ramiaczkach...

Akira: - wlasnie bardzo sie boje ze troche przesadze z dodatkami do sukni.... ale:
- w kurteczce wygladalam jak jakis balwanek taka napuszona
- w koku wygladam strasznie nieforemnie, a wloski mysle w polowie miec nieupiete
- z tym bolerkiem... hmmm... masz jakies inne zdjecia? Na tym linku nie za bardzo to widze....
- juz myslalam nawet kupic zwykla kurteczke w sklepie - ale myslicie ze da sie kupic biala kurteczke? (nie puchata).... - to prawie niewykonalne

A mam jeszcze pytanie - bardzo podoba mi sie ostatnia zamieszczona przeze mnie fryzurka - ale jak w niej upiac welon? Chyba tylko na czubku glowy - a to mi sie nie podoba

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like you have loved me
Ejva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując