Dot.: Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda
Cytat:
Napisane przez nusia127
http://www.rylko.pl/ w sklepie on-line
model: E3K12AT NOWOŚĆ
197 PLN
model: E3K60T NOWOŚĆ
191 PLN
napewno jest ich wersja w bieli i leciutkim beżu (moge dodac ze w w-wie przy rotundzie w podziemiach kosztuja max 150 zł)
moich niestety nie ma ale to jet ten typ. Mam nadzieje ze bedą wygodne i bede sie w nich dobrze bawic i nawet ślizgawica nie zwali mnie z nog przy takim obcasie.
Pozdrawiam 
|
Cos nie chce mi dzialac ta stronka z Rylko :-(
Nie do konca zrozumialam - czy ta sa w takim razie kozaczki czy polbuciki?
Ja zamierzam jeszcze jakies zdjecia w plenerze moze zrobic... dlatego troszku sie martwie butkami i okryciem... tym bardziej ze mam sukienke na ramiaczkach...
Akira: - wlasnie bardzo sie boje ze troche przesadze z dodatkami do sukni.... ale:
- w kurteczce wygladalam jak jakis balwanek taka napuszona
- w koku wygladam strasznie nieforemnie, a wloski mysle w polowie miec nieupiete 
- z tym bolerkiem... hmmm... masz jakies inne zdjecia? Na tym linku nie za bardzo to widze....
- juz myslalam nawet kupic zwykla kurteczke w sklepie - ale myslicie ze da sie kupic biala kurteczke? (nie puchata).... - to prawie niewykonalne 
A mam jeszcze pytanie - bardzo podoba mi sie ostatnia zamieszczona przeze mnie fryzurka - ale jak w niej upiac welon? Chyba tylko na czubku glowy - a to mi sie nie podoba
Show me how to love like you have loved me
|