Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-09, 10:36   #1297
violino
Zadomowienie

Dot.: Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
No ja tez jak wczoraj siedziałam w pracy to bylo slonce, jak mam dzis wolne to marnie tak ze nie warto wychodzić. Ale musze z psami na spacer i po zakupy.

Jestem z South West

A kiedy Ty planujesz rozpoczynać? Bedziesz na cały czas w Polasce czy planujesz jedyne od punkcji do transferu?
Uaa, to mieszkasz kawał ode mnie Ale pogoda ta sama
Ja mimo to planuję pójść pobiegać. Chociaż słabo mi jak tylko o tym myślę. W słońcu nieco więcej energii mam. Więc druga kawa, książka.... i jak mnie najdzie, to szybko wyskoczę i wrócę zaje...scie z siebie zadowolona, kolejna aktywnosc fizyczna odfajkowana Chcę się zmieścić w krotkie spodenki, w których ostatni raz chodziłam pewnie z 4 lata temu

Prawdopodobnie zaczniemy po nowym roku. Jeśli nic się znowu nie zes...a. Z jednej strony wolałabym cały czas być na miejscu, bo latanie mnie psychicznie drenuje. Ale nie chcę z pracy na miesiąc zniknąć, nie mówiąc, dlaczego, a mówić nie zamierzam. W ostateczności tylko i planerce wyłącznie. A może wyjdzie tak, że dam radę to zrobić bez większych strat na nerwach i mieszaniu w grafiku.
No i nie za bardzo chcę miesiąc w PL sama siedzieć.