Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zabawne kolczyki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-13, 07:20   #6
nemala
Zadomowienie

Dot.: zabawne kolczyki

Cytat:
Napisane przez papuzka13 Pokaż wiadomość
Może autor by mi doradził, jak je zrobić, ale problem w tym, że nie ma do niego kontaktu (a przynajmniej nie wiem, jak go zdobyć) A wiecie może skąd wziąć taką tekturę modelarską?
Witaj, odrazu powiem Ci że autorzy Galerii(większosci) nie zdradzają swoich tajemnic, ponieważ niekture pomysły są ich własnym patentem i to jest w ich interesie aby chronic miedzy innymi swój zarobek . Kontaktu nie zdobedziesz bo sprzedaż odbywa się za pośrednictwem Galerii która gwarantuje zabezpieczenia danych osobowych, chyba ze cos kupisz i autor na kopercie napisze adres co nie oznacza ze to cos da, sama wystawiam moje prace w galerii i to własnie tak wygląga . A co do tych kolczyków to powiem ze sa badzo proste, karton mozna dostac w kazdym sklepie dla plastyków. Figurki są najpierw wycinane tak by nadac im poządany kształt, potem "obrazek" jest pomalowany akrylem (recznie namalowane np. myszki, wiele małych szczegułów na to wskazuje) co jest zaznaczone w opisie i pokryte grubą warstwą lakieru, no i tyle, prawda ze proste Powodzenia
nemala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując