Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Traumy zapachowe, czyli perfumy, które Was prześladują ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-04, 22:53   #54
Anbami
Raczkowanie

Dot.: traumy zapachowe, czyli perfumy, które Was prześladują ;)

Mam kilka takich zapachów,których nie mogę znieść.Ostatnim z nich okazała się Mania Armaniego-ta najnowsza oczywiście.Co dziwniejsze-do momentu kupna była moją miłością,zakochałam się w niej w sephorze od trzeciego powąchania(to był znak!!)

Potem ją odwiedzałam bardzo często-aż w końcu kupiłam.
.I miłośc bezpowrotnie się skończyła.Nie wiem co jest,ale w tej chwili jest to dla mnie zapach nie do zniesienia.Zawsze krytycznie podchodziłam do opinii typu:"boli mnie od tego smrodu głowa"..itd.Teraz okazało się,że jednak może boleć.Ja naprawdę dostwałam mdłości przy pierwszym psiknięciu.Niewrygodne,że jeszcze niedawno była dla mnie nr 1!!!!Jak to jest,że perfumy,które zachwycają moga przyprawić o mdłości?!!!!Teraz sobie leży,a raczej biega po koleżankach,z nadzieją,że może któraś ją przygarnie..
Jeśli chodzi o inne zapachy,które przyprawiają mnie o migrenę,są to:

1.Lacoste-touch of pink
2.Najnowsze dzieło T.Muglera-Alien(dla mnie trauma)
3.Wszystkie śmierdzidła Avonowskie,choć wąchałam niewiele(proszę tylko się nie obrażać)
Jest jeszcze ich trochę,ale na razie wolę nie mysleć,a jeśli myśleć to o tych,które zamierzam nabyć w najbliższym czasie.Moje nowe miłości.....

....
Anbami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując