Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2018 cz.9
Wątek: PM 2018 cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-10, 10:17   #361
Manami
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2018 cz.9

Cytat:
Napisane przez madz88 Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze termimix więc nic wiecej mi do szczęścia nie jest potrzebne [emoji14]
Ja wyciskarki będę używać bo lubię świeże soki. Na razie mam tydzień to cudo i codziennie używam , choć soku jeszcze nie robiłam ale jutro rano mam plan na śniadanie jajecznica, sok <3

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Marze o ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ie

Cytat:
Napisane przez Kendra66 Pokaż wiadomość
@adie94 też mam czasami takie myśli jak nasze dziecko będzie mówić. My z tz mówimy gwara + język kraju w którym żyjemy. Też może być ciekawa mieszanka. Siostrzenica tz mieszka w Niemczech i nasza gware zna od dziadków, a język polski z bajek (ma parę ulubionych). Śmiesznie brzmi jak taki 5 latek "lawiruje" między językami.

Ja po ślubie przyjmuje nazwisko tz. Średnio mi się ten pomysł podoba, bo ja mam nazwisko bezproblemowe, a tz zawsze musi literowac i często np. dostaje pisma z błędem. Ale tz by nie przeżył jakbym przy swoim została- już się cieszy jak małe dziecko na to, że bedziemy miec jedno nazwisko.

Czy któraś z was będzie mieć inny kolor butów niż biały w dniu slubu? Myślę nad jasnym różem i jakoś tak nie jestem tego pewna ale też białych nie chce.

Ja mam rozowe zloto sandalki
Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
hej

z chęcią bym spytała jakie masz, moja dusza językoznawcy mi nakazuje
ale wiem, że to przecież nie na forum

mi się podoba nazwisko TŻ biorę je

kolejność nieprzypadkowa najpierw priorytety

facebook?

ja na pewno też nie chcę czysto-białych
jakoś mi się z komunią kojarzą
może nude, jasnoszare, blady róż, albo srebrne takie, które jeszcze wykorzystam w ogóle miałam plan już od Sylwestra mieć buty swoje ślubne i je zacząć rozchodzić

pieniądze
Fejs to wiadomo, gorzej z namierzeniem ich fizycznie

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując