Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2018 cz.9
Wątek: PM 2018 cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-10, 12:17   #388
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2018 cz.9

Cytat:
Napisane przez patisonowa Pokaż wiadomość
Proponuję podpiąć nazwę do pierwszego posta [emoji3] "gdy ci smutno, gdy ci źle, Conde Noble napij się!" Wiem, że kochacie rymowanki
Ja dzisiaj też uzupełniam zapas najsłynniejszego wina na wątku, bo wieczorem planuję zrobić krewetki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
O tak, też jestem za tym

Strasznie mi do lidla nie po drodze ale kusi mnie wreszcie spróbować to winko. A dziś mam wolne Cały jeden dzień na regeneracje sił.Troche za dużo biore na siebie a później cierpie

Ledwo skończe nadrabiać i znów nadrabianie
Ja wiedziałam że w końcu będziemy miały tempo pm 2017

Widziałam temat nazwisk poślubnych - ja nie mogę się doczekać jak już będę miała tżta nazwisko bo ma piękne a swojego nienawidze

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Chyba zaraz ruszę do sklepu, skoro mówicie, że będzie ciężko. Potrzebuję rzeczy na rosół, może być bitwa
Niestety zawsze przed chociaż jednym dniem zamkniętym jest ciężko Ludzie muszą sobie odbić podwójnie.
Ja też niedługo się wybieram.
I jeszcze muszę jechać w jedno miejsce wymienić stanik do sukni ślubnej który zamówiłm na allegro ale okazło się że jest za mały Jeszcze mam zmaniar inny zmaówić, trzeba przetestować który będzie dobry

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując