Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaromaniaczki
Wątek: Zaromaniaczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-10, 19:57   #2169
MadziaMalinka25
Zakorzenienie

Dot.: Zaromaniaczki

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
ja tez go nie widziałam, ale na Grupie Zara dla Kobiet na FB jedna dziewczyna go sprzedaje i o ile pamiętam wrzuciła zdjęcia real....[COLOR="Silver"]
Szkoda że nie mam FB

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez koteknaplotek Pokaż wiadomość
Ja go widziałam. Mierzyłam w 2 sklepach, w jednym xs było na mnie ok, w drugim za małe. Trzeba mierzyć. Fasonem on mi przypomina taki co był granatowy (a może on był czany, już nie pamiętam) w zeszłym roku, tylko tamten nie miał misia. Gruby nie jest, taki normalny.
Dziękuję za informację Czyli ogólne wrażenia ok? Ładnie leży? Do sukienek będzie fajnie wyglądał?

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
Ja widziałam i mierzyłam. Jest ok ale dla mnie bez szału. Miałam gdzieś zdjecie w telefonie ale chyba skasowałam bo nie umiem znaleźć[COLOR="Silver"]
Oj to szkoda,że nie masz zdjęcia, bo jestem bardzo ciekawa jak wygląda na kimś
Czyli ten w którym wstawiłaś zdjęcie bardziej Ci się podoba? Który jest cieplejszy?

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez bride88 Pokaż wiadomość
dziękuję, zraz sobie zajrzę na sp ja zawsze trafiam na te długie

szczerze mówiąc to spodziewałam się, że będzie grubszy ale ja pewnie i tak w nim w zimie wyskoczę tak na szybko z samochodu gdzieś tam. Na pewno nie nadaje się na stanie na mrozie i tak myślę, że za wiele też pod niego nie założę żeby było cieplej, mierzyłam go na top na ramiączkach i tak ciasnawo było ale rozmiar większy na pewno byłby na mnie za duży. Tak czy inaczej zostawiam go na pewno bo znaleźć pasujący na mnie płaszcz graniczy z cudem, najwyżej zamarznę
Czyli raczej nie zamawiać większego rozmiaru niż się nosi? Ja zimą też przeważnie poruszam się samochodem także przeżyję, myślałam tylko,że skoro ma w składzie tyle wełny to będzie w miarę ciepły...
MadziaMalinka25 jest offline Zgłoś do moderatora