Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Źle wybrany kierunek studiów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-11, 00:07   #2
zrelaksowana
Przyczajenie

Dot.: Źle wybrany kierunek studiów

Kochana nie przejmuj sie gadaniem innych, tylko rzuc te prace socjalna ( ktora i tak dobrych perspektyw nie daje) i idz na te psychologie. Takie gadanie typu jak zaczelas to skoncz to jest najgorsze co moze byc. Nie sluchaj tego bo zmarnujesz sobie zycie. Masz swoj wytyczony cel, wiesz czego chcesz i trzymaj sie tego i twardo do tego daz. To jest Twoje zycie. To Ty bedziesz spedzac cale dnie w pracy, ktorej szczerze bedziesz nienawidzic, a przez to stanie sz sie zgorzknialym, sfrustrowanym i nieszczesliwym czlowiekiem. Nie dopusc do tego, walcz o marzenia, bo naprawde warto. Ci wszyscy zyczliwi doradcy do pracy za Ciebie nie pojda i to Ty masz sie w niej czuc spelniona a nie co rano budzic sie z odruchem wymiotnym z powodu pracy. Tak sie nie da bo sie wykonczysz.A to, ze skonczysz studia 2,3,4 lata pozniej niz rowiesnicy, uwierz mi nie ma kompletnie znaczenia. Do mnie tez wszyscy mowili skoncz jak zaczelas. Posluchalam i teraz bardzo zaluje. Po latach powiedzialam sobie dosc i w brew temu, co inni mowia bede sie przekwalifikowywac na to, co od dawna mi w duszy gra, a czego nie mialam odwagi pare lat temu zmienic. I wiesz co. Mam w nosie to, co mi mowia i mysla inni i Ty tez miej☺bo za pare lat odpadnie Cie myslenie, a co by bylo gdybym o siebie zawalczyla i sprobowala. Dzialaj dziewczyno bo absolute nie jest za pozno. Pozdrawiam i powodzenia. Trzymam kciuki!☺
zrelaksowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując