Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wysoka prolaktyna bromergon
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-11, 13:58   #1
jennifer78
BAN stały

wysoka prolaktyna bromergon

Cześć od prawie roku jestem na kuracji bromergonem w zwiazku z wysoka prolaktyna.Poczatkowo byla ona na poziomie38, potem dzieki tabletkom- wahala sie od 4 do 12. Pod koniec sierpnia wynik mialam jednak bardzo wysoki- prawie 80. Ginekolog kazal zwiekszyc ilosc tabletek i tak jak przy peirwszej kuracji dobrze znosilam bromergon, tak teraz- jest ciezko. Nie chce brac tych tabletek, ale wiem ze lek o podobnym dzialaniu bez efektow ubocznych jest znacznei drozszy :/ przy okazji zauwazylam ze masowo wypadaja mi wlosy, srednio od sierpnia, przy czym teraz ich wypada baaaardzo duzo, mam tez problemy z cera w okolicy ust/brody. Czy to skutek wysokiej prolaktyny? Czy w ogole istnieje jakikowlieksposob na to by miec prolaktyne w normie bez koniecznosci zazywania bromergonu?Czy taka kuracja jest juz na stałe? I czy kobiety przyjmujace bromergon nie maja problemow np. z zajsciem w ciaze? Nie wiem czy tak dlugotrwale przyjmowanie jakiegos leku nie wplywa negatywnie na nasze zdrowie? Mimo ze obniza poziom prolaktyny? Bede wdzieczna za odpowiedzi
jennifer78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując