2017-11-12, 21:31
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Dzięki Dziewczyny! 
Ojoanna29 Tak, chyba się wybiorę jutro na betę. Choć trochę się boję, że kolejki będą jak na promocję w Lidlu.
Cytat:
Napisane przez Polinezyjka
Odowska [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]normalnie jaka niespodziewanka na koniec tygodnia to ranuniu !!! â¤â¤â¤ kocham takie niespodzianki â¤[emoji8][emoji8]â¤
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------
Tak wzięłaś wszystkich z zaskoczenia totalnie â¤â¤â¤â¤jakie masz objawy już ? Który to dc ? [emoji7][emoji7] No Lofe lofe ! Czyli będziesz lipcowka? â¤
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
To jest 30 dc, OM 13.10., czyli termin wypada na 20 lipca Mam nadzieję, że tym razem uda mi się urodzić coś więcej niż tylko bobka 
Objawy:
- plamienie około 16 dc, dosłownie dwie kropelki czerwone, ale pojawiły się tuż po lamowaniu, więc uznałam, że to jakieś obtarcie czy coś. Chciałam nawet wybrać się w tej intencji do gina, ale się nie dostałam (chyba Wam pisałam o tym). Teraz mi się wydaje, że to mogła być implantacja;
- dyskomfort przy kp, ale rzuciłam to początkowo na karb nadchodzącej @;
- napięcie w podbrzuszu, ciągnięcie itp dużo mocniej odczuwalne niż w pierwszej ciąży;
- no i mam też wrażenie, że latam do ubikacji częściej niż zwykle.
Edit: jeszcze czułam taką wilgoć jak przed @, dlatego Wam pisałam, że i do mnie nadchodzi, ale jak się po 2 dniach stan się nie zmienił, to zaczęłam być podejrzliwa.
To napięcie w podbrzuszu czuję niemal cały czas i trochę niepokojące jest, że się potęguje, kiedy np. podnoszę Młodego albo teraz jak się stresowałam przed wysłaniem wiadomości do Was. Tż i moja najbliższa część rodziny już wie. Postanowiłam nie martwić się na zapas. Jeśli wyjdzie z tego coś smutnego, będę rozpaczać wtedy. Na razie jest powód do radości, więc się cieszę. 
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------
Cytat:
Napisane przez mialavi
Jaka niespodzianka !!!
Gratulacje
Mnie dziś strasznie kłuje podbrzusze nie jest to ciągły bol tylko pojawią się go jakiś czas. Chyba się właśnie rozstrzygają losy mojej ciąży 
|
Dzięki i mocne mocne kciuki! Niech się nowy cud rozgości!
Edytowane przez odowska
Czas edycji: 2017-11-12 o 21:33
|
|
|