2017-11-13, 20:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.10
Cytat:
Napisane przez corka_rosy
Moderna, W. teraz wrócił do przedszkola po bardzo długiej przerwie i tez był płacz wieczorami, a rano nie chciał się ode mnie odlepić. Pomogło znów nasze wspólne zdjęcie. Tłumaczę, że jak mu smutno i bardzo mocno tęskni, to żeby sobie popatrzył na zdjęcie i przypomniał, że go kocham i też bardzo tęsknię i że to jest normalne, że się tęskni za kimś, kogo się kocha. Bardzo pomogła tez poranna "misja" - ma mi pomachać z okna. Teraz chodzi chętnie, na ma jęków, że juz nigdy nie pójdzie do przedszkola. Skarżył się tylko, że raz były płaczki, ale zdjęcie pomogło.
Małpka, co się stało?  Już wszystko ok?
|
Dobrze niestety już nigdy nie będzie u Julki wyszła cukrzyca , spędziła 2 tygodnie w szpitalu , jest na insulinie . Dziś był pierwszy dzień w szkole, muszę chodzić podawać jej insulinę , cukier zmierzyć sobie sama. Każde jedzenie trzeba ważyć , obliczać ile tej insuliny dać a jeszcze każdy dzień w szkole inny i zajęcia dodatkowe a tu wiecznie trzeba mierzyć cukier , dawać insulinę , jeść pod zegarek :/ a tu w szkole już pani zapowiedziała wycieczkę na następny tydzień no i nie wiem co robić ogólnie jestem bardzo zmęczona i fizycznie i psychicznie , mam dola i wiecznie mi się chce płakać . No to się wyzalilam sory Za ten pamietniczek 
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
|